True Cloudz – det nikotinfrie alternativ til vandpibetobak

Vandpiber er hyggelige at samle sig omkring, men det har ikke altid været for alle. Nikotinen i tobakken er nemlig en udfordring for alle dem, som ikke har en tolerance eller bare ikke kan lide effekten.

Dette har holdt mange mennesker fra vandpiben førhen, som har valgt andre grunde til at samles med vennerne, slappe af selv eller noget helt tredje.

Men denne udfordring er ikke længere et problem efter True Cloudz’ lancering af deres vandpibetobak uden nikotin.

 

Creme i stedet for tobak

Det er måske misvisende at kalde deres produkt for ”vandpibetobak”, fordi de sælger i virkeligheden en creme.

Typisk fungerer en vandpibe sådan, at man brænder noget tobak via noget kul også suger man dette til sig gennem en slange.

Cremen virker i stedet ved, at du smører det ind i vandpibehovedet også suger du som normalt. Når røgen så suser forbi cremen, så intensiveres smagen herefter og du får nu smagsoplevelsen fra cremen sammen med store røgskyer.

Du kan både bruge creme som det eneste, der afgiver smag i vandpiben eller du kan blande det med traditionel tobak – det er op til dig. Uanset hvad du er til, så er det måske spændende for dig at prøve noget nyt – og True Cloudz tilbyder mange forskellige smage.

 

Summer Time

Blandet smag af lemon, bær og frisk mint.

 

Blue Avalanche

Smager af amerikanske blåbær med en kølende eftersmag.

 

Orange Vanilje

Denne variant er til dig, der elsker sød vanilje hele vejen igennem.

 

Udvid din smagshorisont eller prøv for første gang

Uanset om du er erfaren, har prøvet det lidt eller er helt nybegynder, så er True Cloudz’ nikotinfrie creme til dig.

På den ene side er der ingen nikotin i produktet og behøver derfor ikke at forholde dig til dens effekt. På den anden side er der også en lang række af forskellige smage, som du kan eksperimentere med.

Du vil opleve en intens smag af den variant, som du har købt på samme tid med, at du vil opleve kæmpe røgskyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Coating af bil i Aarhus

God bilpleje i Aarhus: Få din bil til at skinne Er din bil ved at se slidt og mat ud? Ønsker du at give den en ny forårsfornemmelse? Så er det tid til at få den coatet og poleret. Hos God bilpleje i Aarhus er vi eksperter i at give biler nyt liv. Vi bruger […]

Read More
Uncategorized

Kan man klare sit tømrerarbejde selv, hvis man ingen erfaring har?

Når det kommer til tømrerarbejde, er der mange gør-det-selv-entusiaster, der ønsker at udføre arbejdet selv for at spare penge og måske lære en ny færdighed. Men er det virkelig muligt at håndtere tømrerarbejde alene uden nogen erfaring? Svaret er både ja og nej, afhængigt af arbejdets art og din egen smidighed med værktøj og materialer. […]

Read More
Uncategorized

Min lidenskab for projektledelse

Lidenskab er den drivende kraft bag enhver meningsfuld rejse, og for mig blev vejen mod at blive en PRINCE2 Practitioner tændt af en urokkelig ønske om at excel som projektleder. I dette blogindlæg ønsker jeg at dele min personlige rejse, årsagerne bag min brændende lidenskab for projektledelse og hvordan PRINCE2 Practitioner blev den ultimative katalysator […]

Read More