True Cloudz – det nikotinfrie alternativ til vandpibetobak

Vandpiber er hyggelige at samle sig omkring, men det har ikke altid været for alle. Nikotinen i tobakken er nemlig en udfordring for alle dem, som ikke har en tolerance eller bare ikke kan lide effekten.

Dette har holdt mange mennesker fra vandpiben førhen, som har valgt andre grunde til at samles med vennerne, slappe af selv eller noget helt tredje.

Men denne udfordring er ikke længere et problem efter True Cloudz’ lancering af deres vandpibetobak uden nikotin.

 

Creme i stedet for tobak

Det er måske misvisende at kalde deres produkt for ”vandpibetobak”, fordi de sælger i virkeligheden en creme.

Typisk fungerer en vandpibe sådan, at man brænder noget tobak via noget kul også suger man dette til sig gennem en slange.

Cremen virker i stedet ved, at du smører det ind i vandpibehovedet også suger du som normalt. Når røgen så suser forbi cremen, så intensiveres smagen herefter og du får nu smagsoplevelsen fra cremen sammen med store røgskyer.

Du kan både bruge creme som det eneste, der afgiver smag i vandpiben eller du kan blande det med traditionel tobak – det er op til dig. Uanset hvad du er til, så er det måske spændende for dig at prøve noget nyt – og True Cloudz tilbyder mange forskellige smage.

 

Summer Time

Blandet smag af lemon, bær og frisk mint.

 

Blue Avalanche

Smager af amerikanske blåbær med en kølende eftersmag.

 

Orange Vanilje

Denne variant er til dig, der elsker sød vanilje hele vejen igennem.

 

Udvid din smagshorisont eller prøv for første gang

Uanset om du er erfaren, har prøvet det lidt eller er helt nybegynder, så er True Cloudz’ nikotinfrie creme til dig.

På den ene side er der ingen nikotin i produktet og behøver derfor ikke at forholde dig til dens effekt. På den anden side er der også en lang række af forskellige smage, som du kan eksperimentere med.

Du vil opleve en intens smag af den variant, som du har købt på samme tid med, at du vil opleve kæmpe røgskyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Hvilke årgange betragtes som de bedste for champagne og hvorfor?

Champagne er ikke bare en drik, det er oftest et symbol på fejring, elegance og luksus. Ikke alle champagner er skabt ens, og bag hver flaske ligger en historie om omhyggeligt håndværk og særlige årgange. I denne artikel kan du læse om champagneårgange og hvilke årgange der betragtes som de bedste, og hvorfor de er […]

Read More
Uncategorized

Lækre Paranødder – Nemme at Bestille Online

Paranødden har en unik smag og er fyldt med sundhedsgivende egenskaber. Den er en god kilde til antioxidanter, mineraler og sunde fedtsyrer. At inkludere paranødder i kosten kan bidrage til et stærkere immunforsvar. Paranødden er også kendt for at være en kilde til selen, hvilket kan gavne skjoldbruskkirtlen. Nyd paranødder som en del af en […]

Read More
Uncategorized

Hvad skal du bruge en tote-bag til? – Praktiske anvendelser og fordele

Har du nogensinde overvejet at bruge en tote-bag? En tote-bag er en alsidig taske, der kan bruges til en række forskellige formål. Den er let at bære rundt på og kan rumme alt fra dagligvarer til bøger og elektronik. En af de største fordele ved en tote-bag er dens holdbarhed og genanvendelighed. I modsætning til […]

Read More