True Cloudz – det nikotinfrie alternativ til vandpibetobak

Vandpiber er hyggelige at samle sig omkring, men det har ikke altid været for alle. Nikotinen i tobakken er nemlig en udfordring for alle dem, som ikke har en tolerance eller bare ikke kan lide effekten.

Dette har holdt mange mennesker fra vandpiben førhen, som har valgt andre grunde til at samles med vennerne, slappe af selv eller noget helt tredje.

Men denne udfordring er ikke længere et problem efter True Cloudz’ lancering af deres vandpibetobak uden nikotin.

 

Creme i stedet for tobak

Det er måske misvisende at kalde deres produkt for ”vandpibetobak”, fordi de sælger i virkeligheden en creme.

Typisk fungerer en vandpibe sådan, at man brænder noget tobak via noget kul også suger man dette til sig gennem en slange.

Cremen virker i stedet ved, at du smører det ind i vandpibehovedet også suger du som normalt. Når røgen så suser forbi cremen, så intensiveres smagen herefter og du får nu smagsoplevelsen fra cremen sammen med store røgskyer.

Du kan både bruge creme som det eneste, der afgiver smag i vandpiben eller du kan blande det med traditionel tobak – det er op til dig. Uanset hvad du er til, så er det måske spændende for dig at prøve noget nyt – og True Cloudz tilbyder mange forskellige smage.

 

Summer Time

Blandet smag af lemon, bær og frisk mint.

 

Blue Avalanche

Smager af amerikanske blåbær med en kølende eftersmag.

 

Orange Vanilje

Denne variant er til dig, der elsker sød vanilje hele vejen igennem.

 

Udvid din smagshorisont eller prøv for første gang

Uanset om du er erfaren, har prøvet det lidt eller er helt nybegynder, så er True Cloudz’ nikotinfrie creme til dig.

På den ene side er der ingen nikotin i produktet og behøver derfor ikke at forholde dig til dens effekt. På den anden side er der også en lang række af forskellige smage, som du kan eksperimentere med.

Du vil opleve en intens smag af den variant, som du har købt på samme tid med, at du vil opleve kæmpe røgskyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Kan jeg sikre mit drikkevand

Der kan være mange bekymringer omkring sikring af dit drikkevand. Er det virkelig sikkert at drikke? Hvordan kan jeg sikre mig, at mit vand er rent og fri for forurenende stoffer? I denne artikel vil vi diskutere måder, hvorpå du kan gøre dit drikkevand sikkert til forbrug. Vi vil også give dig tips til, hvordan […]

Read More
Uncategorized

Hvorfor flere mennesker vælger at rejse alene for wellness

Fra egenomsorg til selvopdagelse, Solo Spa Retreats tilbyder en unik og transformerende oplevelse   I dagens tempofyldte verden søger folk i stigende grad måder at koble af fra hverdagens stress og jag og fokusere på deres sundhed og velvære. Solorejser er blevet en populær måde at gøre netop det på, og spaophold er et af […]

Read More
Uncategorized

Kvinder og smykker

Smykker til kvinder   Kvinder har altid haft en stor fascination af smykker og har brugt det som et udtryk for deres personlighed og stil. Derfor er der sket en stor stigning i efterspørgslen af smykker til kvinder, som kan købes til enhver anledning. Dette blogindlæg vil gennemgå trendy smykker til enhver anledning, fordelene ved […]

Read More