True Cloudz – det nikotinfrie alternativ til vandpibetobak

Vandpiber er hyggelige at samle sig omkring, men det har ikke altid været for alle. Nikotinen i tobakken er nemlig en udfordring for alle dem, som ikke har en tolerance eller bare ikke kan lide effekten.

Dette har holdt mange mennesker fra vandpiben førhen, som har valgt andre grunde til at samles med vennerne, slappe af selv eller noget helt tredje.

Men denne udfordring er ikke længere et problem efter True Cloudz’ lancering af deres vandpibetobak uden nikotin.

 

Creme i stedet for tobak

Det er måske misvisende at kalde deres produkt for ”vandpibetobak”, fordi de sælger i virkeligheden en creme.

Typisk fungerer en vandpibe sådan, at man brænder noget tobak via noget kul også suger man dette til sig gennem en slange.

Cremen virker i stedet ved, at du smører det ind i vandpibehovedet også suger du som normalt. Når røgen så suser forbi cremen, så intensiveres smagen herefter og du får nu smagsoplevelsen fra cremen sammen med store røgskyer.

Du kan både bruge creme som det eneste, der afgiver smag i vandpiben eller du kan blande det med traditionel tobak – det er op til dig. Uanset hvad du er til, så er det måske spændende for dig at prøve noget nyt – og True Cloudz tilbyder mange forskellige smage.

 

Summer Time

Blandet smag af lemon, bær og frisk mint.

 

Blue Avalanche

Smager af amerikanske blåbær med en kølende eftersmag.

 

Orange Vanilje

Denne variant er til dig, der elsker sød vanilje hele vejen igennem.

 

Udvid din smagshorisont eller prøv for første gang

Uanset om du er erfaren, har prøvet det lidt eller er helt nybegynder, så er True Cloudz’ nikotinfrie creme til dig.

På den ene side er der ingen nikotin i produktet og behøver derfor ikke at forholde dig til dens effekt. På den anden side er der også en lang række af forskellige smage, som du kan eksperimentere med.

Du vil opleve en intens smag af den variant, som du har købt på samme tid med, at du vil opleve kæmpe røgskyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Uncategorized

Her finder du det bedste sommmerferie-vejr

Hvis du er på udkig efter garanteret sommersol, skal du ikke lede længere! Vi har samlet en liste over de bedste europæiske destinationer med sommervejr. Fra Spanien til Italien, Grækenland til Portugal – vi har de varmeste steder på kontinentet. Så pak dine tasker og gør dig klar til uforglemmeligt ferievejr! Spanien Spanien er et […]

Read More
Uncategorized

Et godt udvalg af læder kontorstole til dit kontor

Hvis du er på markedet for en ny kontorstol, spekulerer du måske på, om læder er det rigtige valg. Det kan trods alt være dyrere end andre materialer. Men der er mange fordele ved at vælge kontorstole i læder, som kan gøre dem til den bedste løsning til dine behov. I dette blogindlæg vil vi […]

Read More
Uncategorized

Hundefoder – Den ultimative guide

Når man som hundeejer skal vælge hundefoder, er der mange overvejelser at tage stilling til. Er det kød eller vegetarisk foder jeg vil give min hund? Hvor meget protein og fedt skal indholdet i foderet have? Og ikke mindst: Hvor mange kalorier skal min hund have om dagen? Vi har fra vores side i Viborg […]

Read More