Tips til, hvordan du sparer penge på mad, mens du rejser og spiser billigt

Uanset din appetit kan du finde måder at reducere omkostningerne ved hvert måltid, mens du er på ferie. Brug disse omkostningseffektive ideer på din næste rejse for at spare penge på mad.

1.Brug en genopfyldelig vandflaske eller te

Undgå at købe flaskevand under kørslen. Medbring en genanvendelig vandflaske i stedet, især en lavet af metal eller plast uden BPA. Før du forlader på sightseeingture og ved offentlige vandfontæner, skal du fylde den. Forfriskningerne er gratis, og du kan holde affald ude af kvarterets lossepladser.

Brug Teeshoppen rabatkode, hvis du nyder te. Nyd mere end 120 forskellige sorter af fine te og infusioner, herunder blandinger lavet af sit eget kyndige personale til denne pligt. Grøn, sort, hvid, rød og anden te; bulkinfusioner af alle typer; tilbehør som kopper, termokolber, tekander, skeer og mål; gadgets, snacks og kosttilskud; samt gaveforslag; er alle tilgængelige i tebutikken.

2.Se efter hoteller med adgang til køkkener

Tjek pålidelige korttidsudlejningswebsteder som Airbnb og Vrbo, uanset om du rejser alene, med en ægtefælle eller partner eller med en større gruppe venner. Det er ofte at foretrække at booke en leje i stedet for et konventionelt hotelværelse, hvis du kan finde et, der er rimeligt prissat, højt vurderet og bekvemt tilgængeligt.

Du kan lave komplette, nærende måltider i kortvarige boliger, der har et fungerende køkken. At betale en præmie for denne slags logi er ofte umagen værd. Ved at give dig mulighed for at gøre ting som dagligvareindkøb lokalt for at spare penge på at spise ude og vaske tøj, så du kan pakke let og spare på indchecket bagage, kan de hjælpe dig med at spare penge på alle dine rejserelaterede udgifter.

Brug dog en HelloFresh-kupon, hvis du ikke nyder måltidet. Formålet med Hello Fresh rabatkode var at hjælpe folk med at tilberede sunde måltider derhjemme uden at spilde tid eller forsyninger.

3.Lær at elske gademad

Hvis udsigten til at spise en burrito på $ 7 fra en tilfældig madvogn får din mave til at vende, endsige en $ 2 nudelskål fra en forfalden vogn, der ser ud som om den er ved at bryde i brand, har du muligvis brug for nogle overtalelse.

Hvis du er i tvivl, skal du overholde den “lokale popularitetsregel”: Hvis nok lokale hyppigt besøger placeringen, er det generelt okay.

Food truck-entusiaster rådes af Harvard Medical School til at læse internetanmeldelser for eventuelle renlighedsrelaterede røde flag, og hvis de stadig er usikre, skal du kontrollere inspektionsregistrene fra deres lokale sundhedsmyndighed (nogle agenturer scorer lastbiler på en bogstavskala). Min sundhedsafdeling indeholder en søgbar samling af sundhedsinspektionsrapporter for mange lokale og statslige sundhedsafdelinger.

Bortset fra sikkerhed er det klart, at restaurantmad er dyrere end gademad.

4.Drik omhyggeligt

Du behøver ikke at stoppe med at drikke, men at skære den anden øl eller et glas vin ud med aftensmad vil hjælpe dit rejsebudget (og desværre den cocktail efter middagen). Udnyt happy hours før middagen med drikketilbud, hvis du ønsker at drikke.

I de fleste regioner i verden er købt alkohol billigere end alkohol, der leveres i nærliggende restauranter og barer, så du kan udskyde afslapning til efter middagen. Når du kommer dertil, skal du læsse op i spiritusgangen på den nærmeste bodega eller købmand.

Konklusion

På samme måde som du kan kombinere disse taktikker, kan du gøre det baseret på dine krav, såsom den type rejse, du vil gøre, eller endda din personlige situation. For eksempel kan du primært stole på nogle strategier og undgå andre, hvis du har særlige kostbegrænsninger eller fødevareallergier. Du vil få succes, så længe du kan fodre dig selv ordentligt uden at gå i stykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Mangler du opbevaringsplads i hjemmet?

Er du flyttet ind i en ny bolig, men har oplevet at der er et stort problem – du mangler nemlig opbevaringsplads – så er du bestemt ikke den eneste. Der er mange boliger og lejligheder som, modsat gamle dage, ikke bliver født med indbyggede opbevaringsløsninger.    Dette kan være et stort problem, hvis du […]

Read More
Uncategorized

Hvad er de mest almindelige fejl i autostole?

At have en autostol er en af de vigtigste ting, du kan gøre for at beskytte dit barn, men mange forældre begår fejl, når de bruger dem.  En autostol til dit barn skal passe til dets alder, højde og vægt. klik for at læse mere og få vores anbefalinger om de bedste autostole til dig […]

Read More
Uncategorized

Viborg interesserer sig for deres sundhed

Mange mennesker tager for givet de sundhedsfremmende fordele, der er forbundet med massage. Dette er en skam, da massage har mange potentielle fordele for din sundhed. I denne artikel vil vi gennemgå 10 af disse sundhedsfremmende fordele ved massage. Massage Viborg er aktuelt for dig, der bor i- eller omkring Viborg. 1. Massage kan bidrage […]

Read More