Lækkerier i haven

En af de ting, mange husker fra haven i deres barndomshjem, er, om der var frugttræer og bærbuske eller ej. Mange husker at være klistret ind i saft fra forskellige afgrøder og have pletter på tøjet efter det. Men dem, der har oplevet det, har i de fleste tilfælde gode minder om det. Det bliver en ting, familien samles om, og snakker om i flere år efter.

Så hvis du har en have, som du skal have fyldt ud med lækre og sunde snacks, så overvej et frugttræ eller en bærbusk. Du vil takke dig selv for det, og børnene vil synes, det er fedt.

Alt godt fra haven til spisebordet

Det er meget individuelt, om man er mest til frugt eller bær. Nogle vil mene, at frugt kan bruges til flere ting, men at bær kun kan bruges til bagværk. Og det er ikke nødvendigvis sikkert. Begge dele kan bruges i lækre retter og salater. Især æbler er gode til at give sødme eller syre alt efter sorten, og eksempelvis gråsten æbletræer bærer guld i den forbindelse. Og hvem elsker ikke en god æblekage med flødeskum og makroner i?
Det er også bedst for miljøet at spise frugt og grønt, der er i sæson, men man kan nu alligevel godt få lyst til nogle lækre kirsebær om vinteren. Det er også meget normalt at få kirsebærsauce på sin risalamande til jul, selvom de bestemt ikke er i sæson der. Men bærene kan fryses ned og tøs op efter behov og kan nemt bruges til en hjemmelavet kirsebærsauce. Og hvis man elsker jul, kan det jo spises hele året rundt.
Der findes et hav af opskrifter med både bær og frugter, og hvis man er lidt kreativ, kan man selv opfinde en ny. Men ellers er det også lækkert bare at spise direkte fra buksen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Kan jeg sikre mit drikkevand

Der kan være mange bekymringer omkring sikring af dit drikkevand. Er det virkelig sikkert at drikke? Hvordan kan jeg sikre mig, at mit vand er rent og fri for forurenende stoffer? I denne artikel vil vi diskutere måder, hvorpå du kan gøre dit drikkevand sikkert til forbrug. Vi vil også give dig tips til, hvordan […]

Read More
Uncategorized

Hvorfor flere mennesker vælger at rejse alene for wellness

Fra egenomsorg til selvopdagelse, Solo Spa Retreats tilbyder en unik og transformerende oplevelse   I dagens tempofyldte verden søger folk i stigende grad måder at koble af fra hverdagens stress og jag og fokusere på deres sundhed og velvære. Solorejser er blevet en populær måde at gøre netop det på, og spaophold er et af […]

Read More
Uncategorized

Kvinder og smykker

Smykker til kvinder   Kvinder har altid haft en stor fascination af smykker og har brugt det som et udtryk for deres personlighed og stil. Derfor er der sket en stor stigning i efterspørgslen af smykker til kvinder, som kan købes til enhver anledning. Dette blogindlæg vil gennemgå trendy smykker til enhver anledning, fordelene ved […]

Read More