Lækkerier i haven

En af de ting, mange husker fra haven i deres barndomshjem, er, om der var frugttræer og bærbuske eller ej. Mange husker at være klistret ind i saft fra forskellige afgrøder og have pletter på tøjet efter det. Men dem, der har oplevet det, har i de fleste tilfælde gode minder om det. Det bliver en ting, familien samles om, og snakker om i flere år efter.

Så hvis du har en have, som du skal have fyldt ud med lækre og sunde snacks, så overvej et frugttræ eller en bærbusk. Du vil takke dig selv for det, og børnene vil synes, det er fedt.

Alt godt fra haven til spisebordet

Det er meget individuelt, om man er mest til frugt eller bær. Nogle vil mene, at frugt kan bruges til flere ting, men at bær kun kan bruges til bagværk. Og det er ikke nødvendigvis sikkert. Begge dele kan bruges i lækre retter og salater. Især æbler er gode til at give sødme eller syre alt efter sorten, og eksempelvis gråsten æbletræer bærer guld i den forbindelse. Og hvem elsker ikke en god æblekage med flødeskum og makroner i?
Det er også bedst for miljøet at spise frugt og grønt, der er i sæson, men man kan nu alligevel godt få lyst til nogle lækre kirsebær om vinteren. Det er også meget normalt at få kirsebærsauce på sin risalamande til jul, selvom de bestemt ikke er i sæson der. Men bærene kan fryses ned og tøs op efter behov og kan nemt bruges til en hjemmelavet kirsebærsauce. Og hvis man elsker jul, kan det jo spises hele året rundt.
Der findes et hav af opskrifter med både bær og frugter, og hvis man er lidt kreativ, kan man selv opfinde en ny. Men ellers er det også lækkert bare at spise direkte fra buksen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Uncategorized

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument, der giver dig mulighed for at udpege en person til at træffe beslutninger på dine vegne, hvis du ikke selv er i stand til at gøre det. Det kan være nyttigt, hvis du bliver uarbejdsdygtig eller blot har brug for, at en anden person tager sig af dine anliggender […]

Read More
Uncategorized

Vælg de fineste træhylder din din bolig

Træhylder kan tilføje et strejf af elegance og raffinement til ethvert rum i dit hjem. De er ikke kun smukke, men også meget funktionelle. Men før du løber ud og køber det første sæt hylder, du ser, er der et par ting, du skal overveje. I dette blogindlæg vil vi diskutere de forskellige faktorer, som […]

Read More
Uncategorized

Opdag hemmeligheden bag det vigtigste i marketing

Der er dem der klarer det godt med deres online marketing og så er der dem der klarer sig mindre godt. En af grundende til at det forholder sig sådan er muligvis, at det ikke er alle der kender den store hemmelighed bag de vigtigste begreber bag effektiv marketing. SEO templates er en af de […]

Read More