Kreatin giver dig den bedste præstation med styrketræning

Hvis du jævnligt dyrker hård styrketræning, så er det på tide, at du investerer i kreatin. Kreatin er en af de mest populære præstationsfremmende kosttilskud, der findes på markedet. Hvis du er seriøs med din træning, og du gerne vil bygge en stærk og udholdende krop, så er kreatin et must have i dit køkkenskab. 

Læs med her, hvis du gerne vil gøre dig klogere på kreatins mange fantastiske fordele. 

Kreatin giver dine muskler et boost

Der er mange misopfattelser omkring kosttilskud i fitnessverdenen. Misvejledende råd og myter omkring kreatin, proteinpulver og BCAA gør ofte at folk undgår, at købe kosttilskud til deres fitnessliv. Og dette er virkelig en skam. Kosttilskud som kreatin kan være netop det ekstra boost, som du mangler for at komme i mål med drømmekroppen. 

Kreatin er et stof, som findes normalt i vores muskelmasse. Det hjælper os til at udøve hårdt muskelarbejde, forstærke musklerne og opbygge ødelagte muskelceller. Vi genererer naturligt ca. 1g kreatin i kroppen om dagen, resten indtager vi gennem vores hverdagskost. Det er ofte ikke tilstrækkelige mængder til at give vores muskler den dosering af kreatin, som de behøver til virkelig at præstere deres maksimale. Derfor er kreatin genialt supplement til dig, som dyrker intens træning og gerne vil se gode resultater. 

Hvem bruger kreatin? 

Kreatin er et kosttilskud, som hovedsageligt er forbeholdt atleter og ekstremsportsudøvere. Dette skyldes at kreatin er et muskelfokuseret stof, som har en indvirkning på intense og eksplosive sportsudøvelser. Eksplosive sportsudøvelser kan for eksempel være intens styrketræning som bodybuilding eller crossfit.

Selvom kreatin ikke er farligt at indtage, så vil det næppe være særlig virksomt, hvis du blot dyrker let konditionstræning eller pilates et par gange om ugen. Men hvis du er vild med ekstremsport, så bør du klart overveje at investere i kreatin til at intensivere din træning og opnå fantastiske resultater. 

Oplev en hurtig restituering

En af de mange fantastiske fordele ved kreatin er, at stoffet hjælper musklerne med at restituere langt hurtigere. Efter en hård omgang træning er ømme muskler et velkendt fænomen, og dette kan sætte en stopper for den kommende dags gode træningsprogram. 

Kreatin går direkte ind og arbejder med muskelmassens opbygning, og hjælpe derfor også på ømheden efter en hård træning. Derfor kan du hurtig komme tilbage i fitnesscenteret eller på løbebanen med muskler, som er klar til at præstere sit maksimale. 

Hvordan skal jeg tage kreatin?

Kreatin kommer ofte i en smagløs pulverform, som kan opløses med vand. Hvis du er fan af proteinpulver, så kan du med fordel blande kreatin ind i din proteinshake, og slå to fluer med et smæk. Du kan også sagtens blande din kreatin med en omgang pre workout eller blot i noget juice eller saftevand for at give det en smule smag. 

Der er ingen kendte bivirkninger ved at tage kreatin, så længe du følger den anbefalede dosering. Der findes mange forskellige typer af kreatin til forskellige behov så undersøg, hvilken variant passer bedst til dit træningsliv og aktivitetsniveau. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

annonce

Den bedste dag der ikke gik som forventet

Klokken var næsten 7 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle være i skole klokken 8:15. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg skulle en masse i dag. Første skulle jeg i skole. Efter skulle jeg ud at spise med min familie for at […]

Read More
annonce

Infrarøde saunatæpper er den bedste wellness-opdagelse, jeg nogensinde har gjort.

Jeg har altid været tiltrukket af de naturlige, høj-inducerende og toksin-frigivende fordele ved at hoppe i saunaen eller dampbadet i fitnesscentret (de er især lindrende for mine kronisk betændte bihuler), men desværre har jeg en meget lav tolerance over for at føle mig overophedet og svimmel – især når jeg er halvnøgen og omgivet af […]

Read More
annonce

4 gode grunde til at bruge et webbureau

Står du lige nu og overvejer, om du skal gøre brug af et webbureau til din hjemmeside? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 4 gode grunde til at bruge et webbureau.  Hvad er et webbureau? For at du kan beslutte, hvor vidt du egentligt skal bruge et webbureau til din hjemmeside […]

Read More