Kreatin giver dig den bedste præstation med styrketræning

Hvis du jævnligt dyrker hård styrketræning, så er det på tide, at du investerer i kreatin. Kreatin er en af de mest populære præstationsfremmende kosttilskud, der findes på markedet. Hvis du er seriøs med din træning, og du gerne vil bygge en stærk og udholdende krop, så er kreatin et must have i dit køkkenskab. 

Læs med her, hvis du gerne vil gøre dig klogere på kreatins mange fantastiske fordele. 

Kreatin giver dine muskler et boost

Der er mange misopfattelser omkring kosttilskud i fitnessverdenen. Misvejledende råd og myter omkring kreatin, proteinpulver og BCAA gør ofte at folk undgår, at købe kosttilskud til deres fitnessliv. Og dette er virkelig en skam. Kosttilskud som kreatin kan være netop det ekstra boost, som du mangler for at komme i mål med drømmekroppen. 

Kreatin er et stof, som findes normalt i vores muskelmasse. Det hjælper os til at udøve hårdt muskelarbejde, forstærke musklerne og opbygge ødelagte muskelceller. Vi genererer naturligt ca. 1g kreatin i kroppen om dagen, resten indtager vi gennem vores hverdagskost. Det er ofte ikke tilstrækkelige mængder til at give vores muskler den dosering af kreatin, som de behøver til virkelig at præstere deres maksimale. Derfor er kreatin genialt supplement til dig, som dyrker intens træning og gerne vil se gode resultater. 

Hvem bruger kreatin? 

Kreatin er et kosttilskud, som hovedsageligt er forbeholdt atleter og ekstremsportsudøvere. Dette skyldes at kreatin er et muskelfokuseret stof, som har en indvirkning på intense og eksplosive sportsudøvelser. Eksplosive sportsudøvelser kan for eksempel være intens styrketræning som bodybuilding eller crossfit.

Selvom kreatin ikke er farligt at indtage, så vil det næppe være særlig virksomt, hvis du blot dyrker let konditionstræning eller pilates et par gange om ugen. Men hvis du er vild med ekstremsport, så bør du klart overveje at investere i kreatin til at intensivere din træning og opnå fantastiske resultater. 

Oplev en hurtig restituering

En af de mange fantastiske fordele ved kreatin er, at stoffet hjælper musklerne med at restituere langt hurtigere. Efter en hård omgang træning er ømme muskler et velkendt fænomen, og dette kan sætte en stopper for den kommende dags gode træningsprogram. 

Kreatin går direkte ind og arbejder med muskelmassens opbygning, og hjælpe derfor også på ømheden efter en hård træning. Derfor kan du hurtig komme tilbage i fitnesscenteret eller på løbebanen med muskler, som er klar til at præstere sit maksimale. 

Hvordan skal jeg tage kreatin?

Kreatin kommer ofte i en smagløs pulverform, som kan opløses med vand. Hvis du er fan af proteinpulver, så kan du med fordel blande kreatin ind i din proteinshake, og slå to fluer med et smæk. Du kan også sagtens blande din kreatin med en omgang pre workout eller blot i noget juice eller saftevand for at give det en smule smag. 

Der er ingen kendte bivirkninger ved at tage kreatin, så længe du følger den anbefalede dosering. Der findes mange forskellige typer af kreatin til forskellige behov så undersøg, hvilken variant passer bedst til dit træningsliv og aktivitetsniveau. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner. Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More