Kort guide til at skabe et sundere kontormiljø

Det kan være svært at holde sig sund, når man arbejder på et kontor. Der er altid nogen, der har købt for meget slik eller brød med ost, og det kan være svært at sige nej tak. Men der er en række ting, du selv kan gøre for at skabe et sundere kontormiljø. Vi har samlet fem af dem her!

Fem sunde tips

1. Opmuntre medarbejderne til at drikke mere vand. Det er vigtigt for produktiviteten og sundheden at holde sig hydreret hele dagen, så det er vigtigt at sørge for, at alle har let adgang til rent drikkevand hele dagen. Hvis dit kontor ikke allerede har en vandkøler eller filtrerede drikkesystemer, bør du overveje at investere i en eller to. Dette vil også tilskynde folk til at drikke mere vand i stedet for sukkerholdige drikkevarer som sodavand og juice.

2. Sørg for sunde snacks. Alle elsker snacks, men desværre er mange populære kontor-snacks rige på sukker og kalorier. Hvis du vil holde energiniveauet oppe uden at være afhængig af usunde godbidder, kan du tilbyde sundere alternativer som f.eks. frisk frugt, nødder og frø, fuldkornskiks med hummus eller nøddesmør, veggie sticks med dip, og selvfølgelig masser af vand. Firmafrugtordning er også en løsning, som mange vælger.

3. Planlæg regelmæssige pauser. Regelmæssige pauser i løbet af dagen er med til at give dig ny energi og opfriske dit sind, så sørg for at planlægge tid til dem! Opmuntre medarbejderne til at gå en hurtig tur rundt om blokken i frokostpausen eller strække sig ud ved deres skrivebord, hvis de har brug for en hurtig opkvikker. Og frugtkurve kan her nydes i pauserne.

4. Bevæg dig mere! Det kan være skadeligt for vores helbred at sidde ned hele dagen, så det er vigtigt at opfordre medarbejderne til at bevæge sig oftere i løbet af arbejdsdagen. Det kan f.eks. være at bruge et stående skrivebord, holde møder, hvor man går i stedet for at sidde ned, og holde regelmæssige træningspauser, f.eks. gå raske ture udenfor eller yoga-strækninger inde på kontoret.

5. Fremme gode søvnvaner. Dårlig søvn kan føre til lav energi og lavt fokus i løbet af dagen, så det er vigtigt at fremme gode søvnvaner. Det kan f.eks. være at minde folk om at slukke for skærmene før sengetid, at sørge for mørklægningsgardiner på kontoret eller at sikre, at alle har en behagelig arbejdsplads, der fremmer afslapning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Kan jeg sikre mit drikkevand

Der kan være mange bekymringer omkring sikring af dit drikkevand. Er det virkelig sikkert at drikke? Hvordan kan jeg sikre mig, at mit vand er rent og fri for forurenende stoffer? I denne artikel vil vi diskutere måder, hvorpå du kan gøre dit drikkevand sikkert til forbrug. Vi vil også give dig tips til, hvordan […]

Read More
Uncategorized

Hvorfor flere mennesker vælger at rejse alene for wellness

Fra egenomsorg til selvopdagelse, Solo Spa Retreats tilbyder en unik og transformerende oplevelse   I dagens tempofyldte verden søger folk i stigende grad måder at koble af fra hverdagens stress og jag og fokusere på deres sundhed og velvære. Solorejser er blevet en populær måde at gøre netop det på, og spaophold er et af […]

Read More
Uncategorized

Kvinder og smykker

Smykker til kvinder   Kvinder har altid haft en stor fascination af smykker og har brugt det som et udtryk for deres personlighed og stil. Derfor er der sket en stor stigning i efterspørgslen af smykker til kvinder, som kan købes til enhver anledning. Dette blogindlæg vil gennemgå trendy smykker til enhver anledning, fordelene ved […]

Read More