Kontinentalseng og hukommelsesskum, hvad er problemet?

Kontinentale senge kan være fremstillet med hukommelsesskum, som siges at bidrage til at fremme en bedre søvn. Men hvad er forskellen på en kontinentalseng og andre madrasser? Lad os tage et kig!

Den kontinentale seng er et klassisk design, der stadig er populært i dag. Sengen er lavet af to lag træ med en skummadras. Denne type seng er normalt dyrere end en traditionel seng på grund af de anvendte materialer.

Hukommelsesskum blev først udviklet i begyndelsen af 1900-tallet for at forbedre soveforholdene for personer med rygmarvsskader. Hukommelsesskum består af indbyrdes forbundne celler, der reagerer på tryk og tilpasser sig kroppens konturer. Det gør det meget støttende og behageligt, hvilket gør det ideelt til personer, der sover på siden eller på maven.

Hukommelsesskum er en type madras, der er fremstillet af en lille blok hukommelsesskum, som opvarmes og derefter komprimeres. Varmen gør hukommelsesskummet mere smidigt, hvilket betyder, at det kan tilpasse sig din krop bedre end andre typer madrasser. Det gør den til et godt valg for folk, der har svært ved at sove på traditionelle madrasser, fordi de er for stive eller bløde.

  1. De er begge komfortable – både hukommelsesskum og kontinentalsenge er kendt for at være utroligt bløde og komfortable.
  2. De er begge relativt overkommelige – hukommelsesskum plejer at være billigere end kontinentalsenge, men det er ikke altid tilfældet.
  3. De har begge deres egne fordele – hukommelsesskum er godt for folk, der lider af rygsmerter, mens kontinentalsenge er bedre for folk, der ønsker mere plads mellem sig og deres sengepartner.

En kontinentalseng er en af de bedste senge og det er da hellere ikke uden god grund! For med en kontinentalseng i soveværelset, vil du kunne forbedre din søvn med flere længder og du vil have en følelse af lykke!

Find et udvalg af kontinentalsenge her.

Find et udvalg af kontinentalsenge her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Smuk og struktureret have med bunddækkeplanter

Bunddækkeplanter er tætte, lavtvoksende planter, der dækker jorden. De spiller en vigtig rolle i haven ved at reducere ukrudtets vækst. De hjælper med at bevare jordfugtigheden og forhindrer erosion. Bunddækkeplanter kan også tiltrække nyttige insekter og forbedre biodiversiteten i haven. Endelig kan de skabe en smuk og vedligeholdelsesfri dække af jorden, der giver et ensartet […]

Read More
annonce

Fantastiske tilbud på luftgeværer

Få op til 50% rabat på udvalgte luftgeværer. Vi tilbyder en bred vifte af luftgeværer til nedsatte priser. Spar penge og få høj kvalitet med vores rabatordning. Udvalget omfatter forskellige mærker og modeller. Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode, så skynd dig at få fingrene i et godt tilbud. Oplev markedets bedste priser på […]

Read More
annonce

Pilleæsker til ethvert behov

Det er vigtigt at holde styr på sin medicin for at sikre korrekt dosering og undgå fejl. Pilleæsker er en praktisk løsning, der gør det nemt at organisere og opbevare forskellige typer medicin. Med pilleæsker kan man nemt se, hvilke medicin der skal tages, og hvornår de skal tages. Pilleæskerne kan også bidrage til at […]

Read More