Kontinentalseng og hukommelsesskum, hvad er problemet?

Kontinentale senge kan være fremstillet med hukommelsesskum, som siges at bidrage til at fremme en bedre søvn. Men hvad er forskellen på en kontinentalseng og andre madrasser? Lad os tage et kig!

Den kontinentale seng er et klassisk design, der stadig er populært i dag. Sengen er lavet af to lag træ med en skummadras. Denne type seng er normalt dyrere end en traditionel seng på grund af de anvendte materialer.

Hukommelsesskum blev først udviklet i begyndelsen af 1900-tallet for at forbedre soveforholdene for personer med rygmarvsskader. Hukommelsesskum består af indbyrdes forbundne celler, der reagerer på tryk og tilpasser sig kroppens konturer. Det gør det meget støttende og behageligt, hvilket gør det ideelt til personer, der sover på siden eller på maven.

Hukommelsesskum er en type madras, der er fremstillet af en lille blok hukommelsesskum, som opvarmes og derefter komprimeres. Varmen gør hukommelsesskummet mere smidigt, hvilket betyder, at det kan tilpasse sig din krop bedre end andre typer madrasser. Det gør den til et godt valg for folk, der har svært ved at sove på traditionelle madrasser, fordi de er for stive eller bløde.

  1. De er begge komfortable – både hukommelsesskum og kontinentalsenge er kendt for at være utroligt bløde og komfortable.
  2. De er begge relativt overkommelige – hukommelsesskum plejer at være billigere end kontinentalsenge, men det er ikke altid tilfældet.
  3. De har begge deres egne fordele – hukommelsesskum er godt for folk, der lider af rygsmerter, mens kontinentalsenge er bedre for folk, der ønsker mere plads mellem sig og deres sengepartner.

En kontinentalseng er en af de bedste senge og det er da hellere ikke uden god grund! For med en kontinentalseng i soveværelset, vil du kunne forbedre din søvn med flere længder og du vil have en følelse af lykke!

Find et udvalg af kontinentalsenge her.

Find et udvalg af kontinentalsenge her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner. Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More