Kontinentalseng og hukommelsesskum, hvad er problemet?

Kontinentale senge kan være fremstillet med hukommelsesskum, som siges at bidrage til at fremme en bedre søvn. Men hvad er forskellen på en kontinentalseng og andre madrasser? Lad os tage et kig!

Den kontinentale seng er et klassisk design, der stadig er populært i dag. Sengen er lavet af to lag træ med en skummadras. Denne type seng er normalt dyrere end en traditionel seng på grund af de anvendte materialer.

Hukommelsesskum blev først udviklet i begyndelsen af 1900-tallet for at forbedre soveforholdene for personer med rygmarvsskader. Hukommelsesskum består af indbyrdes forbundne celler, der reagerer på tryk og tilpasser sig kroppens konturer. Det gør det meget støttende og behageligt, hvilket gør det ideelt til personer, der sover på siden eller på maven.

Hukommelsesskum er en type madras, der er fremstillet af en lille blok hukommelsesskum, som opvarmes og derefter komprimeres. Varmen gør hukommelsesskummet mere smidigt, hvilket betyder, at det kan tilpasse sig din krop bedre end andre typer madrasser. Det gør den til et godt valg for folk, der har svært ved at sove på traditionelle madrasser, fordi de er for stive eller bløde.

  1. De er begge komfortable – både hukommelsesskum og kontinentalsenge er kendt for at være utroligt bløde og komfortable.
  2. De er begge relativt overkommelige – hukommelsesskum plejer at være billigere end kontinentalsenge, men det er ikke altid tilfældet.
  3. De har begge deres egne fordele – hukommelsesskum er godt for folk, der lider af rygsmerter, mens kontinentalsenge er bedre for folk, der ønsker mere plads mellem sig og deres sengepartner.

En kontinentalseng er en af de bedste senge og det er da hellere ikke uden god grund! For med en kontinentalseng i soveværelset, vil du kunne forbedre din søvn med flere længder og du vil have en følelse af lykke!

Find et udvalg af kontinentalsenge her.

Find et udvalg af kontinentalsenge her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

annonce

Den bedste dag der ikke gik som forventet

Klokken var næsten 7 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle være i skole klokken 8:15. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg skulle en masse i dag. Første skulle jeg i skole. Efter skulle jeg ud at spise med min familie for at […]

Read More
annonce

Infrarøde saunatæpper er den bedste wellness-opdagelse, jeg nogensinde har gjort.

Jeg har altid været tiltrukket af de naturlige, høj-inducerende og toksin-frigivende fordele ved at hoppe i saunaen eller dampbadet i fitnesscentret (de er især lindrende for mine kronisk betændte bihuler), men desværre har jeg en meget lav tolerance over for at føle mig overophedet og svimmel – især når jeg er halvnøgen og omgivet af […]

Read More
annonce

4 gode grunde til at bruge et webbureau

Står du lige nu og overvejer, om du skal gøre brug af et webbureau til din hjemmeside? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 4 gode grunde til at bruge et webbureau.  Hvad er et webbureau? For at du kan beslutte, hvor vidt du egentligt skal bruge et webbureau til din hjemmeside […]

Read More