Infrarøde saunatæpper er den bedste wellness-opdagelse, jeg nogensinde har gjort.

Jeg har altid været tiltrukket af de naturlige, høj-inducerende og toksin-frigivende fordele ved at hoppe i saunaen eller dampbadet i fitnesscentret (de er især lindrende for mine kronisk betændte bihuler), men desværre har jeg en meget lav tolerance over for at føle mig overophedet og svimmel – især når jeg er halvnøgen og omgivet af andre fitness-gængere, der er overhældt i sved. Da jeg fandt ud af, at hjemme-saunatæpper faktisk var en ting, var jeg begejstret for at få fingrene i et (jeg prøvede først NordicHighs infrarøde saunatæppe, som jeg nu bruger næsten hver dag og absolut sværger til).

 

Disse infrarøde saunatæpper er dybest set kompakte saunaer, der ligner en kæmpe sovepose, som du bogstaveligt talt kan bruge, mens du ser tv på sofaen, mediterer og endda ligger i din seng. Disse afgiftende saunatæpper er konstrueret med infrarød teknologi og udsender langt-infrarødt lys på spa-niveau samt varmeenergi for at efterligne virkningerne af en helkropssauna. Når den udsendes, arbejder varmeenergien på at hjælpe med at booste din puls og den overordnede blodcirkulation (ligesom når du træner eller har sex), hvilket igen hjælper kroppen med at frigive feel-good neurotransmittere, såsom dopamin og serotonin, som også fungerer som naturlige smertestillende og giver følelsen af ​​et naturligt high.

 

En af hovedårsagerne til, at jeg var ved at dø efter at få fingrene i et saunatæppe, er, fordi de også hjælper med at “narre” kroppen til, at den træner på grund af den forhøjede kropsvarme, som kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier uden selv at bevæge dig—game- skifter! Og helt ærligt, alt, der siger, at det bare kan hjælpe mig med at forbrænde kalorier uden faktisk at skulle bevæge min krop, vil helt sikkert øge min interesse. En af de bedste ting ved saunatæpper er, at fordi dit hoved ikke udsættes for det infrarøde lys og accelereret varme, får du ikke den overvældende svimmelhed, som kan ske i en spa- eller fitness-sauna. Faktisk er alt, hvad jeg personligt føler efter min hjemmesession i saunaen, en naturlig høj og overvældende følelse af ro. Jeg ser virkelig frem til at bruge min hver eneste gang.

 

Nu, mens jeg er ret loyal over for mit NordicHigh infrarøde saunatæppe, er der masser af højt vurderede muligheder på markedet at vælge imellem – hvoraf mange er lidt mere overkommelige. Hvis du ønsker at investere i din wellness eller bare leder efter et naturligt højdepunkt uden at skulle løbe fem kilometer for at få disse endorfiner til at flyde, så rul igennem nedenfor for at se de bedste saunatæpper på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Sådan får du kunder til din webshop

Sådan får du kunder til din webshop: En holistisk SEO-tilgang Det er ikke nogen hemmelighed, at den digitale verden kan være et overvældende sted for webshopejere. Der er millioner af websites, der kæmper om opmærksomheden fra forbrugere, og at blive bemærket kan føles som at finde en nål i en høstak. Heldigvis kan en holistisk […]

Read More
annonce

Vælg den rette vandrerygsæk: Hvad du skal overveje?

En vandrerygsæk er en uundværlig følgesvend for enhver, der elsker udendørs eventyr og vandreture. Men at finde den rette rygsæk kan være en udfordrende opgave på grund af det brede udvalg af modeller og mærker på markedet. Denne artikel vil guide dig gennem overvejelserne, du bør gøre, før du køber en vandrerygsæk, og give dig […]

Read More
annonce

Kviklån – en gennemgang af lån og hvorfor det kan være nødvendigt at tage et lån

At tage et lån er noget, de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt står over for. Et lån kan være en hurtig løsning på en økonomisk udfordring, hvad enten det er et huskøb, bilkøb, uforudsete udgifter eller til forbrug. Vi vil i denne artikel gennemgå forskellige former for lån og hvorfor det kan være […]

Read More