Infrarøde saunatæpper er den bedste wellness-opdagelse, jeg nogensinde har gjort.

Jeg har altid været tiltrukket af de naturlige, høj-inducerende og toksin-frigivende fordele ved at hoppe i saunaen eller dampbadet i fitnesscentret (de er især lindrende for mine kronisk betændte bihuler), men desværre har jeg en meget lav tolerance over for at føle mig overophedet og svimmel – især når jeg er halvnøgen og omgivet af andre fitness-gængere, der er overhældt i sved. Da jeg fandt ud af, at hjemme-saunatæpper faktisk var en ting, var jeg begejstret for at få fingrene i et (jeg prøvede først NordicHighs infrarøde saunatæppe, som jeg nu bruger næsten hver dag og absolut sværger til).

 

Disse infrarøde saunatæpper er dybest set kompakte saunaer, der ligner en kæmpe sovepose, som du bogstaveligt talt kan bruge, mens du ser tv på sofaen, mediterer og endda ligger i din seng. Disse afgiftende saunatæpper er konstrueret med infrarød teknologi og udsender langt-infrarødt lys på spa-niveau samt varmeenergi for at efterligne virkningerne af en helkropssauna. Når den udsendes, arbejder varmeenergien på at hjælpe med at booste din puls og den overordnede blodcirkulation (ligesom når du træner eller har sex), hvilket igen hjælper kroppen med at frigive feel-good neurotransmittere, såsom dopamin og serotonin, som også fungerer som naturlige smertestillende og giver følelsen af ​​et naturligt high.

 

En af hovedårsagerne til, at jeg var ved at dø efter at få fingrene i et saunatæppe, er, fordi de også hjælper med at “narre” kroppen til, at den træner på grund af den forhøjede kropsvarme, som kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier uden selv at bevæge dig—game- skifter! Og helt ærligt, alt, der siger, at det bare kan hjælpe mig med at forbrænde kalorier uden faktisk at skulle bevæge min krop, vil helt sikkert øge min interesse. En af de bedste ting ved saunatæpper er, at fordi dit hoved ikke udsættes for det infrarøde lys og accelereret varme, får du ikke den overvældende svimmelhed, som kan ske i en spa- eller fitness-sauna. Faktisk er alt, hvad jeg personligt føler efter min hjemmesession i saunaen, en naturlig høj og overvældende følelse af ro. Jeg ser virkelig frem til at bruge min hver eneste gang.

 

Nu, mens jeg er ret loyal over for mit NordicHigh infrarøde saunatæppe, er der masser af højt vurderede muligheder på markedet at vælge imellem – hvoraf mange er lidt mere overkommelige. Hvis du ønsker at investere i din wellness eller bare leder efter et naturligt højdepunkt uden at skulle løbe fem kilometer for at få disse endorfiner til at flyde, så rul igennem nedenfor for at se de bedste saunatæpper på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner. Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More