FASTE STJERNER OG STJERNEBILLEDER

I århundreder har mennesker set på stjernerne for at få vejledning. I dette blogindlæg vil vi udforske historien og betydningen af nogle af de mest kendte faste stjerner og konstellationer. Den Store Vogn, også kendt som Ursa Major, er et af de mest genkendelige stjernebilleder på nattehimlen. Den ligger i nord og er en del af det større stjernebillede Ursa Major. Den store vipstjerne består af syv stjerner, hvoraf de tre klareste danner “håndtaget” på vipstjerne. Besøg horoskoper for at lære dit personlige horoskop og få adgang til den største database med dybdegående artikler og generel information om astrologi og stjernetegnene.

 

Den store vugge er blevet brugt til navigation af sømænd og rejsende i århundreder. Den er også kendt som “Drinking Gourd” i Amerika, da den blev brugt af slaver til at flygte til friheden under borgerkrigen.

 

Nordstjernen, også kendt som Polaris,

 

Den klareste stjerne i stjernebilledet Ursa Minor. Den befinder sig tæt på den nordlige himmelpol, hvilket gør den til en vigtig stjerne for navigation. Nordstjernen er en del af en større asterisme, der er kendt som “Den lille vipstjerne”. Polaris er blevet brugt til navigation af rejsende i århundreder. Den anses også for at være en heldsstjerne og forbindes ofte med ønsker og mål.

 

Stjernebilledet Orion er et af de mest genkendelige på nattehimlen. Det ligger på den himmelske ækvator og er synligt i hele verden. Orion består af fire stjerner, hvoraf de tre klareste danner stjernebilledet Orion og har været brugt til navigation af rejsende i århundreder. Det er også forbundet med visdom og viden. Orion er også kendt som “Jæger”-stjernebilledet, da det ofte forbindes med jagt og krigere. Det siges også at være gudernes hjemsted i den græske mytologi.

 

Stjernebilledet Scorpius er et af de mest genkendelige på nattehimlen. Det ligger på den sydlige himmel og er synligt i hele verden. Scorpius består af fire stjerner, hvoraf de tre klareste danner stjernebilledet Scorpius.

Scorpius er kendt som “Skorpion”-stjernebilledet og forbindes ofte med fare og død. Det siges også at være gudernes hjemsted i den græske mytologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jobcenter

Disse krav stiller A-kassen ved ledighed

Er du snart færdiguddannet og har du styr på jobsituationen? Bare rolig, det er helt ok ikke at have et job, i det øjeblik man er færdig. Til gengæld er det en god idé at være medlem af en a-kasse, da det er dem der både kan hjælpe dig økonomisk under ledigheden, men også med […]

Read More
Jobcenter

Arbejdsløs i Viborg Kommune

Er man på arbejdsmarkedet, vil man på et eller andet tidspunkt stifte bekendtskab med fyringer. Uanset om det i første omgang er dig selv det går ud over, eller andre, er det altid skræmmende at skulle bekymre sig om, hvorvidt man måske står til at miste sit job. Heldigvis behøves man ikke at være på […]

Read More