FASTE STJERNER OG STJERNEBILLEDER

I århundreder har mennesker set på stjernerne for at få vejledning. I dette blogindlæg vil vi udforske historien og betydningen af nogle af de mest kendte faste stjerner og konstellationer. Den Store Vogn, også kendt som Ursa Major, er et af de mest genkendelige stjernebilleder på nattehimlen. Den ligger i nord og er en del af det større stjernebillede Ursa Major. Den store vipstjerne består af syv stjerner, hvoraf de tre klareste danner “håndtaget” på vipstjerne. Besøg horoskoper for at lære dit personlige horoskop og få adgang til den største database med dybdegående artikler og generel information om astrologi og stjernetegnene.

 

Den store vugge er blevet brugt til navigation af sømænd og rejsende i århundreder. Den er også kendt som “Drinking Gourd” i Amerika, da den blev brugt af slaver til at flygte til friheden under borgerkrigen.

 

Nordstjernen, også kendt som Polaris,

 

Den klareste stjerne i stjernebilledet Ursa Minor. Den befinder sig tæt på den nordlige himmelpol, hvilket gør den til en vigtig stjerne for navigation. Nordstjernen er en del af en større asterisme, der er kendt som “Den lille vipstjerne”. Polaris er blevet brugt til navigation af rejsende i århundreder. Den anses også for at være en heldsstjerne og forbindes ofte med ønsker og mål.

 

Stjernebilledet Orion er et af de mest genkendelige på nattehimlen. Det ligger på den himmelske ækvator og er synligt i hele verden. Orion består af fire stjerner, hvoraf de tre klareste danner stjernebilledet Orion og har været brugt til navigation af rejsende i århundreder. Det er også forbundet med visdom og viden. Orion er også kendt som “Jæger”-stjernebilledet, da det ofte forbindes med jagt og krigere. Det siges også at være gudernes hjemsted i den græske mytologi.

 

Stjernebilledet Scorpius er et af de mest genkendelige på nattehimlen. Det ligger på den sydlige himmel og er synligt i hele verden. Scorpius består af fire stjerner, hvoraf de tre klareste danner stjernebilledet Scorpius.

Scorpius er kendt som “Skorpion”-stjernebilledet og forbindes ofte med fare og død. Det siges også at være gudernes hjemsted i den græske mytologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jobcenter

Arbejdscomputer – Hvorfor det er vigtigt at vælge den rigtige

En arbejdscomputer er noget, der kan virke som en lille ting, men som faktisk har stor betydning, når det kommer til din arbejdsdag. Du bruger den både til at skrive beskeder, sende mails, og til at udføre dit arbejde, så derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige arbejdscomputer. I denne blog vil vi […]

Read More
Jobcenter

Hvad er den bedste erhvervstelefoni?

Det kan være svært at træffe beslutningen om at investere i et telefonanlæg til virksomheder. Der findes mange forskellige muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed. I denne vejledning vil vi beskrive de forskellige typer af telefonisystemer til virksomheder og hjælpe dig med at beslutte, […]

Read More
Jobcenter

Sådan bager du en perfekt pizza i en almindelig ovn

Hvis du vil bage pizza i en almindelig ovn, skal du være opmærksom på, at det er så godt som umuligt at lave en pizza, som smager, ligesom de gør på pizzeriaerne. Det skyldes, at ovnen ikke kan blive lige så varm som de pizzaovne, pizzeriaerne bruger. Du kan dog sagtens lave en hæderlig pizza. […]

Read More