ERP har alle virksomheder brug for – med hvad er det?

Det er IT software. Det bliver anvendt hos mellemstore og store virksomheder. Virksomheder, der har under 5 medarbejdere, vil ofte nøjes med at bruge et billigere bogføringsprogram. ERP programmer er nemlig en større investering, fordi programmet er bygget til at have mange brugere på systemet og det samtidigt bygget til at være meget mere end ”bare” et bogføringssystem. Det er nemlig også bygget til at håndtere ordrer, salg, indkøb, projekter, produktion, styklister osv. Microsoft er en af de softwarevirksomheder, der bruger mange ressourcer på at udvikle ERP programmer til virksomheder. De har udviklet to platforme som hver henvender sig til forskellige virksomheder.

Når man som virksomhed vælger at investere i et ERP system, så gør de fleste det, fordi de vil have et opdateret program til at understøtte arbejdsgange i virksomheden. Det giver mulighed for at have nyeste software til at håndtere udsendelse af fakturaer eller tilbud, eller software der er opdateret i forhold til GDPR, bogføringslov mv. Desuden vil et nyt ERP program også nemmere kunne integrere til andre programmer. Der er mange medarbejdere, der nyder godt af at Outlook fx er integreret til et ERP program, så man nemmere kan sende tilbud eller ordrebekræftelser eller finde kontaktdata på kunder samt gemme kommunikation med kunder.

ERP er nærmest uundværligt for en virksomhed. Medarbejdere der har brug for et overblik over vareantal, lagerplacering af en vare mv., vil have brug for at arbejde med ERP program.

Flere medarbejdere der skal anvende programmet hver dag og fx have ansvaret for opsætning eller oplæring af nye medarbejdere, vil vælge at få undervisning i programmet. Der er mange muligheder for at lære mere om programmet og tilegne sig mere viden. Der er mange, mange videoer på nettet om hvordan man kan anvende forskellige funktioner i programmet. Men man kan også købe bøger til programmet, så man får viden om hvordan fx opsætter en debitor, bygger en kontoplan mv.

Ikke mindst kan man vælge konkrete kurser, hvor det er konsulenter med erfaring i programmet der underviser. Der er flere It virksomheder, der implementerer og supporterer ERP i Danmark. Derfor kan du også finde kompetente konsulenter og udviklere til at håndtere programmet og assistere dig og din virksomhed med opsætning, programviden mv. Der er flere muligheder. Nogle It-huse har en bred viden om flere forskellige softwareprogrammer, og andre It huse har valgt at specialisere sig og dygtiggøre sig indenfor et specifikt ERP program.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Kan jeg sikre mit drikkevand

Der kan være mange bekymringer omkring sikring af dit drikkevand. Er det virkelig sikkert at drikke? Hvordan kan jeg sikre mig, at mit vand er rent og fri for forurenende stoffer? I denne artikel vil vi diskutere måder, hvorpå du kan gøre dit drikkevand sikkert til forbrug. Vi vil også give dig tips til, hvordan […]

Read More
Uncategorized

Hvorfor flere mennesker vælger at rejse alene for wellness

Fra egenomsorg til selvopdagelse, Solo Spa Retreats tilbyder en unik og transformerende oplevelse   I dagens tempofyldte verden søger folk i stigende grad måder at koble af fra hverdagens stress og jag og fokusere på deres sundhed og velvære. Solorejser er blevet en populær måde at gøre netop det på, og spaophold er et af […]

Read More
Uncategorized

Kvinder og smykker

Smykker til kvinder   Kvinder har altid haft en stor fascination af smykker og har brugt det som et udtryk for deres personlighed og stil. Derfor er der sket en stor stigning i efterspørgslen af smykker til kvinder, som kan købes til enhver anledning. Dette blogindlæg vil gennemgå trendy smykker til enhver anledning, fordelene ved […]

Read More