ERP har alle virksomheder brug for – med hvad er det?

Det er IT software. Det bliver anvendt hos mellemstore og store virksomheder. Virksomheder, der har under 5 medarbejdere, vil ofte nøjes med at bruge et billigere bogføringsprogram. ERP programmer er nemlig en større investering, fordi programmet er bygget til at have mange brugere på systemet og det samtidigt bygget til at være meget mere end ”bare” et bogføringssystem. Det er nemlig også bygget til at håndtere ordrer, salg, indkøb, projekter, produktion, styklister osv. Microsoft er en af de softwarevirksomheder, der bruger mange ressourcer på at udvikle ERP programmer til virksomheder. De har udviklet to platforme som hver henvender sig til forskellige virksomheder.

Når man som virksomhed vælger at investere i et ERP system, så gør de fleste det, fordi de vil have et opdateret program til at understøtte arbejdsgange i virksomheden. Det giver mulighed for at have nyeste software til at håndtere udsendelse af fakturaer eller tilbud, eller software der er opdateret i forhold til GDPR, bogføringslov mv. Desuden vil et nyt ERP program også nemmere kunne integrere til andre programmer. Der er mange medarbejdere, der nyder godt af at Outlook fx er integreret til et ERP program, så man nemmere kan sende tilbud eller ordrebekræftelser eller finde kontaktdata på kunder samt gemme kommunikation med kunder.

ERP er nærmest uundværligt for en virksomhed. Medarbejdere der har brug for et overblik over vareantal, lagerplacering af en vare mv., vil have brug for at arbejde med ERP program.

Flere medarbejdere der skal anvende programmet hver dag og fx have ansvaret for opsætning eller oplæring af nye medarbejdere, vil vælge at få undervisning i programmet. Der er mange muligheder for at lære mere om programmet og tilegne sig mere viden. Der er mange, mange videoer på nettet om hvordan man kan anvende forskellige funktioner i programmet. Men man kan også købe bøger til programmet, så man får viden om hvordan fx opsætter en debitor, bygger en kontoplan mv.

Ikke mindst kan man vælge konkrete kurser, hvor det er konsulenter med erfaring i programmet der underviser. Der er flere It virksomheder, der implementerer og supporterer ERP i Danmark. Derfor kan du også finde kompetente konsulenter og udviklere til at håndtere programmet og assistere dig og din virksomhed med opsætning, programviden mv. Der er flere muligheder. Nogle It-huse har en bred viden om flere forskellige softwareprogrammer, og andre It huse har valgt at specialisere sig og dygtiggøre sig indenfor et specifikt ERP program.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Når tabet indtræffer: Din guide til bedemandstjenester i Rebild

Når vi står over for det ultimative tab af en elsket, er det en tid fyldt med sorg og forvirring. Det er i sådanne øjeblikke, hvor en professionel og omsorgsfuld bedemand kan udgøre en stor forskel. Skatt Christensen, en anerkendt bedemand i Rebild, forstår dybden af din sorg og ønsker at tilbyde den hjælp og […]

Read More
Uncategorized

Rødvin: De mest populære druesorter og deres egenskaber

Rødvin er en af verdens mest elskede og mangfoldige drikkevarer, der nydes af vinelskere over hele kloden. Denne fortryllende drik er kendt for sine komplekse smagsprofiler, aromaer og teksturer, der varierer afhængigt af druesorten, terroir og produktionsmetode. I denne artikel vil vi udforske nogle af de mest populære rødvinsdruer, der anvendes i vinproduktionen, og deres […]

Read More
Uncategorized

Sover du ikke godt om natten?

Det er vigtigt for os alle, at vi får en god nats søvn – hver nat. Det er under vores søvn, at vi lader op, at vi får den energi, som vi behøver til den efterfølgende dag, og at vi kan føle den friskhed, vi behøver for at føle glæde. Desværre er det ikke alle, […]

Read More