ERP har alle virksomheder brug for – med hvad er det?

Det er IT software. Det bliver anvendt hos mellemstore og store virksomheder. Virksomheder, der har under 5 medarbejdere, vil ofte nøjes med at bruge et billigere bogføringsprogram. ERP programmer er nemlig en større investering, fordi programmet er bygget til at have mange brugere på systemet og det samtidigt bygget til at være meget mere end ”bare” et bogføringssystem. Det er nemlig også bygget til at håndtere ordrer, salg, indkøb, projekter, produktion, styklister osv. Microsoft er en af de softwarevirksomheder, der bruger mange ressourcer på at udvikle ERP programmer til virksomheder. De har udviklet to platforme som hver henvender sig til forskellige virksomheder.

Når man som virksomhed vælger at investere i et ERP system, så gør de fleste det, fordi de vil have et opdateret program til at understøtte arbejdsgange i virksomheden. Det giver mulighed for at have nyeste software til at håndtere udsendelse af fakturaer eller tilbud, eller software der er opdateret i forhold til GDPR, bogføringslov mv. Desuden vil et nyt ERP program også nemmere kunne integrere til andre programmer. Der er mange medarbejdere, der nyder godt af at Outlook fx er integreret til et ERP program, så man nemmere kan sende tilbud eller ordrebekræftelser eller finde kontaktdata på kunder samt gemme kommunikation med kunder.

ERP er nærmest uundværligt for en virksomhed. Medarbejdere der har brug for et overblik over vareantal, lagerplacering af en vare mv., vil have brug for at arbejde med ERP program.

Flere medarbejdere der skal anvende programmet hver dag og fx have ansvaret for opsætning eller oplæring af nye medarbejdere, vil vælge at få undervisning i programmet. Der er mange muligheder for at lære mere om programmet og tilegne sig mere viden. Der er mange, mange videoer på nettet om hvordan man kan anvende forskellige funktioner i programmet. Men man kan også købe bøger til programmet, så man får viden om hvordan fx opsætter en debitor, bygger en kontoplan mv.

Ikke mindst kan man vælge konkrete kurser, hvor det er konsulenter med erfaring i programmet der underviser. Der er flere It virksomheder, der implementerer og supporterer ERP i Danmark. Derfor kan du også finde kompetente konsulenter og udviklere til at håndtere programmet og assistere dig og din virksomhed med opsætning, programviden mv. Der er flere muligheder. Nogle It-huse har en bred viden om flere forskellige softwareprogrammer, og andre It huse har valgt at specialisere sig og dygtiggøre sig indenfor et specifikt ERP program.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Hvilke årgange betragtes som de bedste for champagne og hvorfor?

Champagne er ikke bare en drik, det er oftest et symbol på fejring, elegance og luksus. Ikke alle champagner er skabt ens, og bag hver flaske ligger en historie om omhyggeligt håndværk og særlige årgange. I denne artikel kan du læse om champagneårgange og hvilke årgange der betragtes som de bedste, og hvorfor de er […]

Read More
Uncategorized

Hvad skal du bruge en tote-bag til? – Praktiske anvendelser og fordele

Har du nogensinde overvejet at bruge en tote-bag? En tote-bag er en alsidig taske, der kan bruges til en række forskellige formål. Den er let at bære rundt på og kan rumme alt fra dagligvarer til bøger og elektronik. En af de største fordele ved en tote-bag er dens holdbarhed og genanvendelighed. I modsætning til […]

Read More
Uncategorized

Escape roomets historie

Oprindelsen af escape rooms kan spores tilbage til tidligt 2000’erne i Japan, hvor de først opstod som en form for underholdning og teambuildingaktivitet. Den første kendte escape room blev skabt af Takao Kato, der åbnede “Real Escape Game” i Kyoto i 2007. Ideen blev inspireret af “escape the room” computerspil, hvor spilleren skal løse gåder […]

Read More