Den bedste dag der ikke gik som forventet

Klokken var næsten 7 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle være i skole klokken 8:15. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg skulle en masse i dag. Første skulle jeg i skole. Efter skulle jeg ud at spise med min familie for at fejre min mors fødselsdag. Men før fødselsdagen skulle jeg lige ud og finde en gave til min mor. Det havde jeg en time til. Jeg tog så i skole. Jeg kom lige til tiden. Jeg havde matematik. Det var virkelig en kedelig og hård dag, men skolen skulle bare overstået. Klokken blev så endelig 15 og jeg havde endelig fri. Jeg skyndte mig bare i centeret. Jeg prøvede at finde en gave til min mor. Men det var sværere end jeg troede. Det ikke så nemt af finde gaver uden at være sikker på at de kan lide dem. Men til sidst lykkedes det mig heldigvis endelig. Jeg fik fundet en parfume som jeg var sikker på at hun ville kunne lide. Jeg var nu klar til fødselsdagen og til at tage hjem. På vejen skete der bare noget virkelig uheldig. Imens jeg går op ad rulletrapperne, ryger min telefon uheldigvis ud af min lomme. Jeg kunne bare høre den falde direkte ned og var sikker på den var smadret. Jeg blev så bange og sur på mig selv. Jeg skyndte mig at tage min telefon op, og kunne bare se den var smadret. Det ødelagde virkelig dagen. Jeg tog mod fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det klaret de heldigvis hurtigt og nemt. Det reddet virkeligt mit humør. Jeg var nu klar til at holde min mors fødselsdag, uden at bekymre mig over min skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Guide: 3 ting du skal vide om kørsel med telefon

Du ved garanteret allerede godt, at du ikke må køre bil med din telefon i hånden. Der er dog mange andre regler for kørsel med telefon, som er vigtig for en billigt at vide. Er du i tvivl om, hvad du må og ikke må? Så læs med herunder, hvor du får en guide med en oversigt […]

Read More
annonce

Hvem var Sankta Lucia?

Sankta Lucia er en af de mest elskede helgener i Skandinavien. Hun fejres hvert år den 13. december, og mange traditioner er forbundet med hende. Men hvem var Sankta Lucia egentlig, og hvorfor er hun så vigtig for os?   Sankta Lucia – en af Skandinaviens mest elskede helgener Sankta Lucia blev født i Syrakus […]

Read More
annonce

Bivirkninger & fordele ved Tetracyclin

Tetracyclin er et kraftfuldt antibiotikum, der kommer med en bred vifte af anvendelser og fordele. Fra at helbrede infektioner til at forhindre dem, dette lægemiddel er dit bedste bud på at holde bakterier i skak. Det bedste til behandling af bakteriel infektion Tetracyclin kan bruges til at behandle bakterielle infektioner, der allerede har fundet sted. […]

Read More