Den bedste dag der ikke gik som forventet

Klokken var næsten 7 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle være i skole klokken 8:15. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg skulle en masse i dag. Første skulle jeg i skole. Efter skulle jeg ud at spise med min familie for at fejre min mors fødselsdag. Men før fødselsdagen skulle jeg lige ud og finde en gave til min mor. Det havde jeg en time til. Jeg tog så i skole. Jeg kom lige til tiden. Jeg havde matematik. Det var virkelig en kedelig og hård dag, men skolen skulle bare overstået. Klokken blev så endelig 15 og jeg havde endelig fri. Jeg skyndte mig bare i centeret. Jeg prøvede at finde en gave til min mor. Men det var sværere end jeg troede. Det ikke så nemt af finde gaver uden at være sikker på at de kan lide dem. Men til sidst lykkedes det mig heldigvis endelig. Jeg fik fundet en parfume som jeg var sikker på at hun ville kunne lide. Jeg var nu klar til fødselsdagen og til at tage hjem. På vejen skete der bare noget virkelig uheldig. Imens jeg går op ad rulletrapperne, ryger min telefon uheldigvis ud af min lomme. Jeg kunne bare høre den falde direkte ned og var sikker på den var smadret. Jeg blev så bange og sur på mig selv. Jeg skyndte mig at tage min telefon op, og kunne bare se den var smadret. Det ødelagde virkelig dagen. Jeg tog mod fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det klaret de heldigvis hurtigt og nemt. Det reddet virkeligt mit humør. Jeg var nu klar til at holde min mors fødselsdag, uden at bekymre mig over min skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Smuk og struktureret have med bunddækkeplanter

Bunddækkeplanter er tætte, lavtvoksende planter, der dækker jorden. De spiller en vigtig rolle i haven ved at reducere ukrudtets vækst. De hjælper med at bevare jordfugtigheden og forhindrer erosion. Bunddækkeplanter kan også tiltrække nyttige insekter og forbedre biodiversiteten i haven. Endelig kan de skabe en smuk og vedligeholdelsesfri dække af jorden, der giver et ensartet […]

Read More
annonce

Fantastiske tilbud på luftgeværer

Få op til 50% rabat på udvalgte luftgeværer. Vi tilbyder en bred vifte af luftgeværer til nedsatte priser. Spar penge og få høj kvalitet med vores rabatordning. Udvalget omfatter forskellige mærker og modeller. Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode, så skynd dig at få fingrene i et godt tilbud. Oplev markedets bedste priser på […]

Read More
annonce

Pilleæsker til ethvert behov

Det er vigtigt at holde styr på sin medicin for at sikre korrekt dosering og undgå fejl. Pilleæsker er en praktisk løsning, der gør det nemt at organisere og opbevare forskellige typer medicin. Med pilleæsker kan man nemt se, hvilke medicin der skal tages, og hvornår de skal tages. Pilleæskerne kan også bidrage til at […]

Read More