Den bedste dag der ikke gik som forventet

Klokken var næsten 7 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle være i skole klokken 8:15. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg skulle en masse i dag. Første skulle jeg i skole. Efter skulle jeg ud at spise med min familie for at fejre min mors fødselsdag. Men før fødselsdagen skulle jeg lige ud og finde en gave til min mor. Det havde jeg en time til. Jeg tog så i skole. Jeg kom lige til tiden. Jeg havde matematik. Det var virkelig en kedelig og hård dag, men skolen skulle bare overstået. Klokken blev så endelig 15 og jeg havde endelig fri. Jeg skyndte mig bare i centeret. Jeg prøvede at finde en gave til min mor. Men det var sværere end jeg troede. Det ikke så nemt af finde gaver uden at være sikker på at de kan lide dem. Men til sidst lykkedes det mig heldigvis endelig. Jeg fik fundet en parfume som jeg var sikker på at hun ville kunne lide. Jeg var nu klar til fødselsdagen og til at tage hjem. På vejen skete der bare noget virkelig uheldig. Imens jeg går op ad rulletrapperne, ryger min telefon uheldigvis ud af min lomme. Jeg kunne bare høre den falde direkte ned og var sikker på den var smadret. Jeg blev så bange og sur på mig selv. Jeg skyndte mig at tage min telefon op, og kunne bare se den var smadret. Det ødelagde virkelig dagen. Jeg tog mod fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det klaret de heldigvis hurtigt og nemt. Det reddet virkeligt mit humør. Jeg var nu klar til at holde min mors fødselsdag, uden at bekymre mig over min skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner. Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More