Den bedste dag der ikke gik som forventet

Klokken var næsten 7 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle være i skole klokken 8:15. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg skulle en masse i dag. Første skulle jeg i skole. Efter skulle jeg ud at spise med min familie for at fejre min mors fødselsdag. Men før fødselsdagen skulle jeg lige ud og finde en gave til min mor. Det havde jeg en time til. Jeg tog så i skole. Jeg kom lige til tiden. Jeg havde matematik. Det var virkelig en kedelig og hård dag, men skolen skulle bare overstået. Klokken blev så endelig 15 og jeg havde endelig fri. Jeg skyndte mig bare i centeret. Jeg prøvede at finde en gave til min mor. Men det var sværere end jeg troede. Det ikke så nemt af finde gaver uden at være sikker på at de kan lide dem. Men til sidst lykkedes det mig heldigvis endelig. Jeg fik fundet en parfume som jeg var sikker på at hun ville kunne lide. Jeg var nu klar til fødselsdagen og til at tage hjem. På vejen skete der bare noget virkelig uheldig. Imens jeg går op ad rulletrapperne, ryger min telefon uheldigvis ud af min lomme. Jeg kunne bare høre den falde direkte ned og var sikker på den var smadret. Jeg blev så bange og sur på mig selv. Jeg skyndte mig at tage min telefon op, og kunne bare se den var smadret. Det ødelagde virkelig dagen. Jeg tog mod fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det klaret de heldigvis hurtigt og nemt. Det reddet virkeligt mit humør. Jeg var nu klar til at holde min mors fødselsdag, uden at bekymre mig over min skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Vælg den rette vandrerygsæk: Hvad du skal overveje?

En vandrerygsæk er en uundværlig følgesvend for enhver, der elsker udendørs eventyr og vandreture. Men at finde den rette rygsæk kan være en udfordrende opgave på grund af det brede udvalg af modeller og mærker på markedet. Denne artikel vil guide dig gennem overvejelserne, du bør gøre, før du køber en vandrerygsæk, og give dig […]

Read More
annonce

Kviklån – en gennemgang af lån og hvorfor det kan være nødvendigt at tage et lån

At tage et lån er noget, de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt står over for. Et lån kan være en hurtig løsning på en økonomisk udfordring, hvad enten det er et huskøb, bilkøb, uforudsete udgifter eller til forbrug. Vi vil i denne artikel gennemgå forskellige former for lån og hvorfor det kan være […]

Read More
annonce

Akut Elektriker Døgnvagt i København | P. B. Nordic El-Service

Akut Elektriker Døgnvagt i København | P. B. Nordic El-Service Sikkerhed og Professionalisme i Fokus Når strømsvigt, fejlstrøm eller kortslutninger opstår, er det afgørende at handle hurtigt og sikkert. Hos P. B. Nordic El-Service i København forstår vi vigtigheden af sikre elinstallationer, både for boligforeninger og private. Derfor er vores døgnvagt elektrikere altid klar til […]

Read More