De bedste sparetips til hårde økonomiske tider

Medmindre man er født ind i en velhavende familie, har man formentlig oplevet en periode i ens liv, hvor økonomien bare ikke hang ordentlig sammen. Det kan også være, at økonomien generelt har været fin, men så er man blevet ramt af en bunke uheld, hvor det er væltet ind med uforudsete regninger.

Det kan være bilen, der pludselig gik i stykker og skulle på værksted. Det kan være ens computer der brændte sammen, eller man var ikke klar over, at tandhygiejnen stod så slemt til, og så fik man en ordentlig regning hos tandlægen.

Der kan være mange grunde til, at det kan knibe med økonomien en gang i mellem, men det er der heldigvis gåde råd for. Danskerne betaler nemlig mange penge for abonnementer. Enten abonnementer som de ikke bruger, eller abonnementer, der kunne forhandles ned i pris. Er du medlem af Tænk, kan du med fordel kontakte dem og søge vejledning. 

Vi kommer her med de bedste bud på, hvordan du kan spare penge i hverdagen, som i stedet kan ryge over på opsparingen. Endvidere kan du her læse, hvordan du kan undgå en bekymringsfuld hverdag.

Tag et kig på forsikringerne

Forsikringer er sjældent billige, især ikke bilforsikringer hvis man er under 25 år. Der er dog mange der glemmer, at forsikringsselskaber er virksomheder, der gerne vil beholde dig som kunde.

Derfor er det ofte let at forhandle en ny pris, især hvis du ikke har gjort det før. Der kan være mange tusinde kroner at spare på ens forsikring, så tag hellere et kig på det i dag.

Mobilregningen er garanteret for dyr

Det samme gør sig også gældende for mobilabonnementer. Bruger du overhovedet alt den data, taletid eller sms’er som du har i din pakke?

Hvis ikke, så kan du ligeså godt trappe ned til et billigere abonnement. Faktisk kan du ofte beholde din nuværende pakke til en billigere pris, hvis du fortæller dit selskab, at du gerne vil stoppe dit abonnement.

Bruger du dit fitnesscenter?

Et stort antal af danskere har et kort til et fitnesscenter, men rigtig mange benytter sig slet ikke af det. Hvis du bruger 200 kroner om måneden på et center, som du alligevel aldrig benytter dig af, så skynd dig at få meldt dig ud lige med det samme.

Del din Netflix konto

Nu er Netflix i forvejen ikke særlig dyrt, men det er alligevel penge, som du kan spare hver måned. Der må være flere personer tilknyttet til en Netflix konto, så hvorfor ikke dele dit abonnement med en ven. I sparer 50 % hver, men i kan se lige præcis det, som i altid har kunne se.

Oplever du hårde tider med økonomien, hvor du har brug for et hurtigt boost, så lån penge nu igennem et hurtigt og smertefrit kviklån hos Moneybanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Borger

Cykelferie for begyndere: Sådan kommer I afsted

Hvad end der er tale om en forlænget weekend for to voksne eller det er hele familiens sommerferie, så er ferie på cykel en fantastisk måde at opleve den danske natur på. Cyklen giver en frihed til at udforske omgivelserne som er svær at matche for andre transportformer. Danmark er generelt et cykelvenligt land. Der […]

Read More
Borger

Økologisk sengetøj 140×220 – et normalt mål

Hvad er egentligt normalt, ja jeg mener, hvad betyder det egentlig. Det skal jeg fortælle dig i denne artikel som handler om økologisk sengetøj 140×220. og alt det der står omkring dette helt normale mål. ja målet 140×220 er skam normalt nok, men hvad der nok i virkeligheden er endnu mere normalt, er målet 140×200. […]

Read More
Borger

Hvorfor har du behov for en byggesagkyndig?

Når du planlægger at starte eller renovere et hus, har du brug for hjælp fra en erfaren byggesagkyndig. Men hvad er en byggesagkyndig, og hvorfor har du brug for en? I denne guide tager vi et kig på, hvad en byggesagkyndig laver, og hvordan de kan hjælpe dig med dit boligprojekt. Byggesagkyndigservice tilbyder en bred […]

Read More