De bedste sparetips til hårde økonomiske tider

Medmindre man er født ind i en velhavende familie, har man formentlig oplevet en periode i ens liv, hvor økonomien bare ikke hang ordentlig sammen. Det kan også være, at økonomien generelt har været fin, men så er man blevet ramt af en bunke uheld, hvor det er væltet ind med uforudsete regninger.

Det kan være bilen, der pludselig gik i stykker og skulle på værksted. Det kan være ens computer der brændte sammen, eller man var ikke klar over, at tandhygiejnen stod så slemt til, og så fik man en ordentlig regning hos tandlægen.

Der kan være mange grunde til, at det kan knibe med økonomien en gang i mellem, men det er der heldigvis gåde råd for. Danskerne betaler nemlig mange penge for abonnementer. Enten abonnementer som de ikke bruger, eller abonnementer, der kunne forhandles ned i pris. Er du medlem af Tænk, kan du med fordel kontakte dem og søge vejledning. 

Vi kommer her med de bedste bud på, hvordan du kan spare penge i hverdagen, som i stedet kan ryge over på opsparingen. Endvidere kan du her læse, hvordan du kan undgå en bekymringsfuld hverdag.

Tag et kig på forsikringerne

Forsikringer er sjældent billige, især ikke bilforsikringer hvis man er under 25 år. Der er dog mange der glemmer, at forsikringsselskaber er virksomheder, der gerne vil beholde dig som kunde.

Derfor er det ofte let at forhandle en ny pris, især hvis du ikke har gjort det før. Der kan være mange tusinde kroner at spare på ens forsikring, så tag hellere et kig på det i dag.

Mobilregningen er garanteret for dyr

Det samme gør sig også gældende for mobilabonnementer. Bruger du overhovedet alt den data, taletid eller sms’er som du har i din pakke?

Hvis ikke, så kan du ligeså godt trappe ned til et billigere abonnement. Faktisk kan du ofte beholde din nuværende pakke til en billigere pris, hvis du fortæller dit selskab, at du gerne vil stoppe dit abonnement.

Bruger du dit fitnesscenter?

Et stort antal af danskere har et kort til et fitnesscenter, men rigtig mange benytter sig slet ikke af det. Hvis du bruger 200 kroner om måneden på et center, som du alligevel aldrig benytter dig af, så skynd dig at få meldt dig ud lige med det samme.

Del din Netflix konto

Nu er Netflix i forvejen ikke særlig dyrt, men det er alligevel penge, som du kan spare hver måned. Der må være flere personer tilknyttet til en Netflix konto, så hvorfor ikke dele dit abonnement med en ven. I sparer 50 % hver, men i kan se lige præcis det, som i altid har kunne se.

Oplever du hårde tider med økonomien, hvor du har brug for et hurtigt boost, så lån penge nu igennem et hurtigt og smertefrit kviklån hos Moneybanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Borger

Når skægkræet invaderer: En borgerguide til forebyggelse og bekæmpelse

Når skægkræet invaderer: En borgerguide til forebyggelse og bekæmpelse Skægkræet: Den ubudne gæst i moderne hjem Når man nævner skægkræ, tænker mange straks på de sølvglinsende små kryb, der lister sig frem i de stille timer. Men faktisk er skægkræ og sølvfisk to forskellige arter, selvom de ofte bliver forvekslet. For mange boligejere, lejere og andelshavere […]

Read More
Borger

Rejser med børn: Sådan planlægger du en stressfri familieferie

At rejse med børn kan være en fantastisk oplevelse, men det kan også være udfordrende at holde styr på alt og sikre, at både børn og voksne har en stressfri ferie. I denne artikel vil vi give dig nogle værdifulde tips til at planlægge en stressfri familieferie, der vil skabe gode minder for alle. 1. […]

Read More
Borger

En rejse gennem navnet Harald

Harald den Store var en dansk konge, der regerede i Vikingetiden. Han er kendt for at have forenet Danmark og Norge under sit styre. Vikingernes æra var præget af deres ekspansion og erobringer i hele Europa. De var kendt for deres søfarende færdigheder og deres frygtindgydende angreb på kysterne. Under Harald den Store’s regeringstid fandt […]

Read More