De bedste sparetips til hårde økonomiske tider

Medmindre man er født ind i en velhavende familie, har man formentlig oplevet en periode i ens liv, hvor økonomien bare ikke hang ordentlig sammen. Det kan også være, at økonomien generelt har været fin, men så er man blevet ramt af en bunke uheld, hvor det er væltet ind med uforudsete regninger.

Det kan være bilen, der pludselig gik i stykker og skulle på værksted. Det kan være ens computer der brændte sammen, eller man var ikke klar over, at tandhygiejnen stod så slemt til, og så fik man en ordentlig regning hos tandlægen.

Der kan være mange grunde til, at det kan knibe med økonomien en gang i mellem, men det er der heldigvis gåde råd for. Danskerne betaler nemlig mange penge for abonnementer. Enten abonnementer som de ikke bruger, eller abonnementer, der kunne forhandles ned i pris. Er du medlem af Tænk, kan du med fordel kontakte dem og søge vejledning. 

Vi kommer her med de bedste bud på, hvordan du kan spare penge i hverdagen, som i stedet kan ryge over på opsparingen. Endvidere kan du her læse, hvordan du kan undgå en bekymringsfuld hverdag.

Tag et kig på forsikringerne

Forsikringer er sjældent billige, især ikke bilforsikringer hvis man er under 25 år. Der er dog mange der glemmer, at forsikringsselskaber er virksomheder, der gerne vil beholde dig som kunde.

Derfor er det ofte let at forhandle en ny pris, især hvis du ikke har gjort det før. Der kan være mange tusinde kroner at spare på ens forsikring, så tag hellere et kig på det i dag.

Mobilregningen er garanteret for dyr

Det samme gør sig også gældende for mobilabonnementer. Bruger du overhovedet alt den data, taletid eller sms’er som du har i din pakke?

Hvis ikke, så kan du ligeså godt trappe ned til et billigere abonnement. Faktisk kan du ofte beholde din nuværende pakke til en billigere pris, hvis du fortæller dit selskab, at du gerne vil stoppe dit abonnement.

Bruger du dit fitnesscenter?

Et stort antal af danskere har et kort til et fitnesscenter, men rigtig mange benytter sig slet ikke af det. Hvis du bruger 200 kroner om måneden på et center, som du alligevel aldrig benytter dig af, så skynd dig at få meldt dig ud lige med det samme.

Del din Netflix konto

Nu er Netflix i forvejen ikke særlig dyrt, men det er alligevel penge, som du kan spare hver måned. Der må være flere personer tilknyttet til en Netflix konto, så hvorfor ikke dele dit abonnement med en ven. I sparer 50 % hver, men i kan se lige præcis det, som i altid har kunne se.

Oplever du hårde tider med økonomien, hvor du har brug for et hurtigt boost, så lån penge nu igennem et hurtigt og smertefrit kviklån hos Moneybanker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Borger

Finansiel Leasing vs. Operationel Leasing: En Grundig Sammenligning

Når det kommer til billeasing, er det essentielt at forstå de forskellige muligheder, der er til rådighed. To af de mest populære leasingformer er finansiel leasing og operationel leasing. Begge har deres egne fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge den rette type leasing baseret på dine behov og ønsker. I denne artikel […]

Read More
Borger

Spar plads i dit hjem med opbevaring i Viborg

Transformation af hjemmet med opbevaring i Viborg Forestil dig at få et helt nyt, renoveret hjem. Ikke ved at foretage dyre ombygninger, men simpelthen ved at fjerne rod og kaos. Dette er, hvad opbevaring i Viborg kan tilbyde dig. Ja, rigtigt opfattet! Med ikke mindre end 33 depotrum, har Viborg kapacitet til at forandre dit […]

Read More
Borger

Fra Grund til Tag: Tømrerarbejde i Kjellerup med Fokus på Kvalitet

Når du står overfor et boligprojekt, hvad enten det drejer sig om et nyt køkken, en tilbygning, eller en komplet renovering af dit tag, er det vigtigt at finde en tømrer, der ikke bare har de nødvendige færdigheder, men også et uomtvisteligt engagement i kvalitet. I hjertet af Kjellerup har tømrervirksomheden Byg & Hyg gennem […]

Read More