5 kreative idéer til at bruge et sofabord i dit hjem

1. Et sofabord kan være en god måde at udstille dine yndlingsbøger eller magasiner på.

2. Et sofabord kan også bruges til at samle nøgler, småpenge og andre småting.

3. Hvis du har et stort sofabord, kan du bruge det som et midlertidigt spisebord til to personer.

4. Et sofabord kan også bruges som arbejdsområde til håndværk eller hobbyer.

5. Du kan også bruge dit sofabord som ekstra siddeplads, når der er behov for det – du skal bare trække et par gulvpuder eller puffer op, og voilà!

De bedste sofaborde til små rum

 

Hvis du har et lille rum, skal du vælge et sofabord, der udnytter dine kvadratmeter bedst muligt. Kig efter borde med rene linjer og minimale udsmykninger; disse er meget nemmere at style rundt om end voluminøse, overdrevne stykker. Og glem ikke funktionaliteten: Et mindre bord er den perfekte mulighed for at være kreativ og virkelig få mest muligt ud af din opbevaringsplads. Nogle af vores foretrukne sofaborde til små rum er bl.a:

 

1. The Saarinen Tulip Table: Dette klassiske design fra midten af århundredet har den perfekte størrelse til mindre stuer og lejligheder. Desuden gør den slanke hvide marmorplade det nemt at rengøre og style rundt omkring.

2. Noguchi-sofabordet: dette er endnu et klassisk design, der er perfekt til små rum. De enkle, skulpturelle linjer gør det til et godt valg, hvis du er på udkig efter et sofabord, der også kan fungere som kunst.

3. Sofabordet med hårnåleben: Dette er et godt valg, hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes. Hårnåleben er utroligt alsidige og kan bruges på stort set alle typer borde, herunder sofaborde. Desuden tilføjer de et strejf af industriel chic til ethvert rum.

4. Det runde sofabord: Hvis du har et særligt lille rum, er et rundt bord altid en god mulighed. Det fylder mindre end et rektangulært eller firkantet bord, så det får ikke dit rum til at føles trangt.

5. Løft-sofaborde med top: Disse er gode, hvis du vil have et sofabord, der også er opbevaringsvenligt. De fleste hæve-sænkeborde har indbyggede hylder eller skuffer, så du kan have alle dine vigtige ting lige ved hånden.

 

Har du ikke plads til et sofabord, kan et sidebord med skuffe også vælges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Mangler du opbevaringsplads i hjemmet?

Er du flyttet ind i en ny bolig, men har oplevet at der er et stort problem – du mangler nemlig opbevaringsplads – så er du bestemt ikke den eneste. Der er mange boliger og lejligheder som, modsat gamle dage, ikke bliver født med indbyggede opbevaringsløsninger.    Dette kan være et stort problem, hvis du […]

Read More
Uncategorized

Hvad er de mest almindelige fejl i autostole?

At have en autostol er en af de vigtigste ting, du kan gøre for at beskytte dit barn, men mange forældre begår fejl, når de bruger dem.  En autostol til dit barn skal passe til dets alder, højde og vægt. klik for at læse mere og få vores anbefalinger om de bedste autostole til dig […]

Read More
Uncategorized

Viborg interesserer sig for deres sundhed

Mange mennesker tager for givet de sundhedsfremmende fordele, der er forbundet med massage. Dette er en skam, da massage har mange potentielle fordele for din sundhed. I denne artikel vil vi gennemgå 10 af disse sundhedsfremmende fordele ved massage. Massage Viborg er aktuelt for dig, der bor i- eller omkring Viborg. 1. Massage kan bidrage […]

Read More