4 grunde til, at du måske overvejer en varmepumpe

Varmepumpen er så tæt på rampelyset, som en varme- og køleenhed kan komme lige nu. Der er spænding om denne miljøvenlige HVAC-teknologi, hvad enten det er kanaliserede varmepumper, mini-splits eller endda geotermiske systemer.

Her er nogle vigtige elementer, du bør tage højde for, inden du skifter til en varmepumpe som dit hjems nye varme- og kølesystem, samt nogle grunde til, at det kan være den bedste løsning.

1.Varmepumper er mere miljøvenlige og sikrere end andre systemer

Ifølge en UC Davis-undersøgelse kan de mest populære slags (luftkildevarmepumper), som Bosch varmepumpe, reducere din husstands kuldioxidemissioner med ca. 40% sammenlignet med gasovne. Den præcise mængde afhænger af, hvordan din el produceres, som driver en varmepumpe. Imidlertid vil næsten alle husstande mindske deres co2-fodaftryk – 98% af dem faktisk ifølge en undersøgelse fra universiteterne i Texas, Michigan og Carnegie Mellon.

Fordelene ved en varmepumpe til miljøet forbedres af ren elektricitet. For eksempel producerer et betydeligt elselskab i det østlige Massachusetts allerede mere end 60% af sin elektricitet fra grønne og ikke-kulstofholdige energikilder, såsom atomenergi, vind, sol og vandkraftdæmninger.

2.Du sparer muligvis penge

Varmepumper er mere end blot et dyrt stykke teknologi til velgørenhed. CR-medlemmer, der blev afhørt, betalte i gennemsnit $ 7.791 for et system i modsætning til $ 6.870 for en gasovn, på trods af at installationsomkostningerne varierer meget (selvom de fleste af disse varmepumper blev installeret i varme eller milde dele af landet). Varmepumper til kolde klimaer koster typisk mere; priserne kan variere fra $ 8.700 til $ 32.000. Afhængigt af enhedens SEER-klassificering kan omkostningerne ved installation af en Panasonic varmepumpe variere fra $ 2.250 til $ 7.800 i gennemsnit.

Varmepumper er dog ofte den billigste metode til opvarmning og køling af et hus. Selv ved det mest forsigtige skøn, vi kunne finde (undersøgelsen fra University of Texas, et al.), Vil en luftkildevarmepumpe være den mest økonomiske løsning.

3.Opsætning af en varmepumpe kan være enkel

Du er i en god position, hvis du allerede har kanalarbejde. Kanaliserede varmepumpers evne til direkte at oprette forbindelse til eksisterende tvangsluftsystemer kan hjælpe med at reducere installationsomkostningerne. Det er endnu nemmere, hvis du allerede har central aircondition. Da installation af en varmepumpe i det væsentlige er identisk med installation af et centralt klimaanlæg, vil lednings- og kølemiddelledningerne allerede have de rette elektriske forbindelser og kørsler.

Der er et par væsentlige forbehold at tage i betragtning. I boliger med utilstrækkelig isolering og træk kan varmepumper lide. For at imødekomme elvarme i hele huset skal din elektriske service muligvis opgraderes. Og det er sandsynligt, at du vil beholde (eller bygge) et backup-varmesystem, bare hvis temperaturen falder så lavt, at din varmepumpe ikke er i stand til at opretholde temperaturen.

4.Dit hjem kan være mere behageligt

I virkeligheden er konventionelle varmesystemer og grundlæggende klimaanlæg ikke særlig gode til at opretholde ensartede temperaturer i dit hjem.

Til sammenligning er moderne varmepumper markant bedre til at holde dit hjems temperatur og luftfugtighed konstant. De foretrækker at køre kontinuerligt på et bestemt lavt niveau, hvilket forhindrer dem i at svinge rundt som en ovn.

I modsætning til alle de miljøvenlige råd, vi har internaliseret gennem årene, viser det sig, at du sparer mest energi, hvis du lader termostaten være indstillet til den samme temperatur – selv natten over – fordi de er mest effektive, når de kører på en dråbe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Find dit perfekte look

Kostumer er ikke kun for børn og helligdage. Kvinder i alle aldre kan finde glæde og sjov ved at klæde sig ud i forskellige temaer, uanset om det er til en fest, en begivenhed eller bare fordi det er sjovt. Uanset om du ønsker at forvandle dig til en eventyrprinsesse, en superhelt eller en ikonisk […]

Read More
Uncategorized

Den bedste varmepumpe er den, der passer til dine behov.

Der er ikke et endegyldigt svar på dette spørgsmål, da den bedste varmepumpe for dig afhænger af dine specifikke behov og præferencer. Generelt er varmepumper dog et godt valg til opvarmning og køling i hjemmet, da de er energieffektive og kan hjælpe med at reducere dit CO2-aftryk. Hvis du leder efter en miljøvenlig opvarmnings- og […]

Read More
Uncategorized

Coating af bil i Aarhus

God bilpleje i Aarhus: Få din bil til at skinne Er din bil ved at se slidt og mat ud? Ønsker du at give den en ny forårsfornemmelse? Så er det tid til at få den coatet og poleret. Hos God bilpleje i Aarhus er vi eksperter i at give biler nyt liv. Vi bruger […]

Read More