3 ting alle gode fester skal have

Det behøver ikke at være en decideret videnskab at få arrangeret en god fest. Faktisk kan man i mange tilfælde ”genbruge” den gode opskrift, hvis man gerne vil sikre et godt og solidt brag.

Særligt de lidt større fester som fødselsdage, konfirmationer og bryllupper kan bruge opskriften og få de rammer, som gæsterne så kan slå sig løs og skaber minder i. Vi ser her på, hvad der skal til.

God mad og drikke

Når der holdes de her lidt større fester, har maden og drikkevarerne en afgørende rolle. Tit er maden et decideret samtaleemne, og er den god, fortæller det også gæsterne, at der bliver taget god hånd om dem. Mad behøver dog ikke være serveret på en sølvbakke for at være godt. De mere uformelle fester i et havetelt eller lignende kan sagtens gøre maden nem, men samtidig god. Og det er det vigtigste.

Med hensyn til drikkaverer, ja så skal der bare være til folks behov. Det vil sige sig både alkohol, men også opfriskende vand, sodavand og kaffe. Alkoholen har naturligvis en særlig rolle at spille, fordi den løsner folk op og gør festen sjovere.

Musik

Musikken spiller en stor rolle for festen, fordi den skaber atmosfæren. Live musik er i særdeleshed godt, da man kan ønske, synge med og skabe en autentisk nerve, som man sjældent glemmer. Når man har et live band, er der desuden tit tale om kunstnere, som kan aflæse selskabet og tilpasse deres musikvalg til det. På den måde opstår der magi og bandet kan tage festen til helt nye højder!

Er live musik så dyrt? Nej, der findes mange muligheder for at få et dygtigt band ud og spille. Gør det selv her: Book musik og få en fed fest!

Værter, som er på

Når man holder festen, er det vigtigt at selv være på. På den måde kan gæsterne også bedre nyde festen. Derfor er det vigtigt, man er i festtøjet og er rundt og sørge for, at gæsterne har det skønt og der ikke mangler noget.

En god vært kan gøre en kæmpe forskel. Så lev dig godt ind i rollen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner. Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More