3 ting alle gode fester skal have

Det behøver ikke at være en decideret videnskab at få arrangeret en god fest. Faktisk kan man i mange tilfælde ”genbruge” den gode opskrift, hvis man gerne vil sikre et godt og solidt brag.

Særligt de lidt større fester som fødselsdage, konfirmationer og bryllupper kan bruge opskriften og få de rammer, som gæsterne så kan slå sig løs og skaber minder i. Vi ser her på, hvad der skal til.

God mad og drikke

Når der holdes de her lidt større fester, har maden og drikkevarerne en afgørende rolle. Tit er maden et decideret samtaleemne, og er den god, fortæller det også gæsterne, at der bliver taget god hånd om dem. Mad behøver dog ikke være serveret på en sølvbakke for at være godt. De mere uformelle fester i et havetelt eller lignende kan sagtens gøre maden nem, men samtidig god. Og det er det vigtigste.

Med hensyn til drikkaverer, ja så skal der bare være til folks behov. Det vil sige sig både alkohol, men også opfriskende vand, sodavand og kaffe. Alkoholen har naturligvis en særlig rolle at spille, fordi den løsner folk op og gør festen sjovere.

Musik

Musikken spiller en stor rolle for festen, fordi den skaber atmosfæren. Live musik er i særdeleshed godt, da man kan ønske, synge med og skabe en autentisk nerve, som man sjældent glemmer. Når man har et live band, er der desuden tit tale om kunstnere, som kan aflæse selskabet og tilpasse deres musikvalg til det. På den måde opstår der magi og bandet kan tage festen til helt nye højder!

Er live musik så dyrt? Nej, der findes mange muligheder for at få et dygtigt band ud og spille. Gør det selv her: Book musik og få en fed fest!

Værter, som er på

Når man holder festen, er det vigtigt at selv være på. På den måde kan gæsterne også bedre nyde festen. Derfor er det vigtigt, man er i festtøjet og er rundt og sørge for, at gæsterne har det skønt og der ikke mangler noget.

En god vært kan gøre en kæmpe forskel. Så lev dig godt ind i rollen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

annonce

Den bedste dag der ikke gik som forventet

Klokken var næsten 7 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle være i skole klokken 8:15. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg skulle en masse i dag. Første skulle jeg i skole. Efter skulle jeg ud at spise med min familie for at […]

Read More
annonce

Infrarøde saunatæpper er den bedste wellness-opdagelse, jeg nogensinde har gjort.

Jeg har altid været tiltrukket af de naturlige, høj-inducerende og toksin-frigivende fordele ved at hoppe i saunaen eller dampbadet i fitnesscentret (de er især lindrende for mine kronisk betændte bihuler), men desværre har jeg en meget lav tolerance over for at føle mig overophedet og svimmel – især når jeg er halvnøgen og omgivet af […]

Read More
annonce

4 gode grunde til at bruge et webbureau

Står du lige nu og overvejer, om du skal gøre brug af et webbureau til din hjemmeside? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 4 gode grunde til at bruge et webbureau.  Hvad er et webbureau? For at du kan beslutte, hvor vidt du egentligt skal bruge et webbureau til din hjemmeside […]

Read More