3 alternative måder at rejse på

Har du allerede gode planer om, at du skal ud at rejse til sommer, men ved du ikke lige, hvor turen går hen? Så er det måske tid til at overveje en alternativ ferieform eller måde at rejse på.

Mange mennesker ender nemlig ofte med at besøge de samme destinationer igen og igen. Det kan være en ganske fin løsning, hvis man har forelsket sig i en særlig del af verden. Men for nogle kan det også ende som en sovepude, der forhindrer, at man får nye indtryk og nye oplevelser, fordi man er forfalden til komforten i at vælge det kendte og trygge.

På med rygsækken

Backpacking? Er det ikke kun noget for helt unge, der har sabbatår? Nej, faktisk ikke! Hvad mange overser er, at der er mange måder at være backpacker på nu til dags. Det er ikke kun den klassiske tur, hvor man lever på et stramt budget. Den mulighed eksisterer naturligvis, hvis man gerne vil give sig selv en udfordring. Men folk rejser også med rygsækken og et større budget – eller et decideret kæmpe budget, hvis man er en såkaldt ”luksus backpacker”.

Uanset budgettet er det en fantastisk måde at rejse på. Hele miljøet omkring det at være backpacker er utrolig åbent og fyldt med gode guides til steder i verden. Herunder i særdeleshed Sydøstasien, som er et notorisk paradis for denne rejseform, fordi der er så meget at se og opleve – vel at mærke til en brøkdel af de priser, der kendetegner rejser i Europa eller USA.

Interrail?

Man skal ikke mange årtier tilbage, før det var super populært at rejse med tog igennem Europa. Her var det særligt østblokken, der trak folk til sig – netop på grund af de billigere rejse- og leveomkostninger, der var forbundet med det.

I dag kan man fortsat rejse på toget igennem Europa, tilmed via en praktisk app til telefonen, som gør det muligt at springe på toget og rejse et nyt sted hen.

Det er også muligt at undersøge landets turistbusser, som også ofte sætter kursen ud i Europa. Her er det ikke nødvendigvis nemt at hoppe af og på busser, men mere formålet at blive fragtet billigt og komfortabelt til en destination, der fungerer som udgangspunkt for den videre færd. F.eks. det populære Prag eller undervurderede Kroatien.         

Find dybere mening på ferien

Er det ferie at hjælpe til på et børnehjem, passe elefanter eller være med til at dyrke kaffebønner? Det er ikke nødvendigvis det, man forbinder med at holde ferie, men ikke desto mindre vinder denne ferieform frem! Dét at bruge sin ferie på at hjælpe andre med at få et bedre liv, kan være så utroligt givende – foruden at være en kæmpe oplevelse, da det virkelig sætter perspektiv på tingene.

En sådan type ferie vil uden tvivl sende en retur med et nyt syn på tilværelsen og nogle seriøst autentiske minder for livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Sådan Skaber Du en Julelys-historie i Din Have

Jul er den tid på året, hvor magi og fortællinger fylder vores hjerter. Og hvad kan være mere magisk end at forvandle sin egen have til en lysende julefortælling? Med lidt kreativitet og de rette lys kan du skabe en eventyrlig atmosfære lige uden for din dør. Valg af Tema Din have kan fortælle enhver […]

Read More
Uncategorized

Hvordan hyrer du den perfekte, eksterne programmør til din virksomhed?

Når du søger efter en ekstern programmør, vil du sikkert gerne finde den, som passer til din virksomheds behov og krav. Der er flere faktorer, du bør overveje, når du vil hyre en ekstern programmør. Du skal tage højde for programmørens ekspertise, tidligere erfaringer og teknologifærdigheder. Det kan være en udfordrende og tidskrævende opgave at […]

Read More
Uncategorized

Fjernvarme i Hvidovre

Primo VVS i Hvidovre tilbyder fjernvarmeinstallationer som en effektiv og bæredygtig løsning til opvarmning af boliger og virksomheder. Fjernvarme er anerkendt for sin miljøvenlighed og økonomi, og Primo VVS’s ekspertise inden for dette område gør dem til en foretrukken partner for dem, der ønsker at integrere denne energikilde i deres ejendomme. Fjernvarme Hvidovre udnytter varme, […]

Read More