3 alternative måder at rejse på

Har du allerede gode planer om, at du skal ud at rejse til sommer, men ved du ikke lige, hvor turen går hen? Så er det måske tid til at overveje en alternativ ferieform eller måde at rejse på.

Mange mennesker ender nemlig ofte med at besøge de samme destinationer igen og igen. Det kan være en ganske fin løsning, hvis man har forelsket sig i en særlig del af verden. Men for nogle kan det også ende som en sovepude, der forhindrer, at man får nye indtryk og nye oplevelser, fordi man er forfalden til komforten i at vælge det kendte og trygge.

På med rygsækken

Backpacking? Er det ikke kun noget for helt unge, der har sabbatår? Nej, faktisk ikke! Hvad mange overser er, at der er mange måder at være backpacker på nu til dags. Det er ikke kun den klassiske tur, hvor man lever på et stramt budget. Den mulighed eksisterer naturligvis, hvis man gerne vil give sig selv en udfordring. Men folk rejser også med rygsækken og et større budget – eller et decideret kæmpe budget, hvis man er en såkaldt ”luksus backpacker”.

Uanset budgettet er det en fantastisk måde at rejse på. Hele miljøet omkring det at være backpacker er utrolig åbent og fyldt med gode guides til steder i verden. Herunder i særdeleshed Sydøstasien, som er et notorisk paradis for denne rejseform, fordi der er så meget at se og opleve – vel at mærke til en brøkdel af de priser, der kendetegner rejser i Europa eller USA.

Interrail?

Man skal ikke mange årtier tilbage, før det var super populært at rejse med tog igennem Europa. Her var det særligt østblokken, der trak folk til sig – netop på grund af de billigere rejse- og leveomkostninger, der var forbundet med det.

I dag kan man fortsat rejse på toget igennem Europa, tilmed via en praktisk app til telefonen, som gør det muligt at springe på toget og rejse et nyt sted hen.

Det er også muligt at undersøge landets turistbusser, som også ofte sætter kursen ud i Europa. Her er det ikke nødvendigvis nemt at hoppe af og på busser, men mere formålet at blive fragtet billigt og komfortabelt til en destination, der fungerer som udgangspunkt for den videre færd. F.eks. det populære Prag eller undervurderede Kroatien.         

Find dybere mening på ferien

Er det ferie at hjælpe til på et børnehjem, passe elefanter eller være med til at dyrke kaffebønner? Det er ikke nødvendigvis det, man forbinder med at holde ferie, men ikke desto mindre vinder denne ferieform frem! Dét at bruge sin ferie på at hjælpe andre med at få et bedre liv, kan være så utroligt givende – foruden at være en kæmpe oplevelse, da det virkelig sætter perspektiv på tingene.

En sådan type ferie vil uden tvivl sende en retur med et nyt syn på tilværelsen og nogle seriøst autentiske minder for livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Hvilke årgange betragtes som de bedste for champagne og hvorfor?

Champagne er ikke bare en drik, det er oftest et symbol på fejring, elegance og luksus. Ikke alle champagner er skabt ens, og bag hver flaske ligger en historie om omhyggeligt håndværk og særlige årgange. I denne artikel kan du læse om champagneårgange og hvilke årgange der betragtes som de bedste, og hvorfor de er […]

Read More
Uncategorized

Lækre Paranødder – Nemme at Bestille Online

Paranødden har en unik smag og er fyldt med sundhedsgivende egenskaber. Den er en god kilde til antioxidanter, mineraler og sunde fedtsyrer. At inkludere paranødder i kosten kan bidrage til et stærkere immunforsvar. Paranødden er også kendt for at være en kilde til selen, hvilket kan gavne skjoldbruskkirtlen. Nyd paranødder som en del af en […]

Read More
Uncategorized

Hvad skal du bruge en tote-bag til? – Praktiske anvendelser og fordele

Har du nogensinde overvejet at bruge en tote-bag? En tote-bag er en alsidig taske, der kan bruges til en række forskellige formål. Den er let at bære rundt på og kan rumme alt fra dagligvarer til bøger og elektronik. En af de største fordele ved en tote-bag er dens holdbarhed og genanvendelighed. I modsætning til […]

Read More