Vi er vilde med mobilholdere

Vi er vilde med mobilholdere

Vi har været tilbageholdt alt for længe. Der er restriktioner, som har haft skærk effekt på min hverdag, da Vi ikke længere har kunne komme ud og være fysisk aktiv. Så I er begyndt at løbe igen! Det er en spændende måde at komme i form, og så føler jeg personligt, at det hjælper ekstrem meget på min mentale følelse. Med denne nye livsstil som er blevet en del af min hverdag, så burde jeg lave tilføjelser i min skab – med dette mener jeg træningstøj. Eftersom min familie sætter pris på at lave aktiviteter i alt salgs vejr har jeg brug for det fedeste træningstøj tilgængeligt. Specielt når min familie snakker om windbreaker er der kæmpe forskel på produkterne blandt butikker af tøj. En ting som en del sportsudøvere ved at de rigtig windbreaker er obligatorisk, når man skal løbe længere distancer her på denne tid af året. En anden vigtig ting vedrørende træningstræning er de rigtige sko. Jeg skal have de rigtige tights til forskellig vejr begivenheder. For korte windbreaker kan dræbe en løbetur, hvis situationen ændrer sig meget undervejs. Vi har typisk udøvet fitness med Carhatt, da de har meget interesse for kvalitet og har et stort udvalg på deres hjemmesider. Men på det seneste har jeg ikke været tilfreds med deres form i længden, hvilket har forårsaget i vanskelige træningspas for mig. Jeg er dog begejstret for deres knæbind, som også er en del af mit træningstøj. De kommer i diverse farver, og går fantastisk til min hættetrøjer i grøn, som er blevet en fast del af mit træningstøj.  

 

Knæbindet har virkelig hjulpet mig  

Knæbind har virkelig hjulpet min selvtillid under min livsstilsændring, så jeg kan præstere bedst mulig. Vores træningspas inkluderer også styrketræning, hvortil jeg har et komplet andet træningstøj. Ren faktisk har min kone tidligere oplevet mindre smerte under hendes træningspas, idet hendes led ikke er så holdbare. Pludseligt blev jeg anbefalet et knæbind af min mor, som blot skulle fastsættes rundt om mit svage knæ før træningen. Knæbindet har haft en utrolig god effekt for mig. Dette hørte under Under Armour træningsafdeling, da jeg sidst var på deres webshop.  

 

Træningstøj til sport  

 

Træningstøj kan også være mange ting. Nu har vi diskuteret  en del om fitness, men mobilholdere kan også være rimelig relevant, når man spiller tennis. Jeg er rimelig fokuseret i fodbold, så vi har derfor ledt efter det bedste sportstøj til den sport. Eksempelvis har Under Armour nogle lilla shorts som er ekstrem passende til fodbold. Desuden bliver mit knæbind hyppigt brugt, når vi spiller tennis, da sporten virkelig udfordre mine led helt vildt. Udover til sport har jeg også lokaliseret træningssæt brugbart, når vi skal i gang med vores hobbies. Vi elsker at bruge fodtøj, når vi skal ud og udforske naturen. Den kan holde os varm under hele processen. Men kan man bruge træningstøj ved andre situationer? Måske skal I overveje gøre brug af dejligt træningssæt til arbejdspladsen, hvis det passende med stemningen på universitet. Jeg har valgt at beklæde mig i en klassisk lilla sweatshirts til tider, da jeg elsker følelsen af dem.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Borger

Ferien er et godt tidspunkt til at genbruge!

Når feriesæsonen nærmer sig, vil mange af os tilbringe mere tid hjemme hos familie og venner. Dette er den perfekte lejlighed til at komme af med haveaffald, opbevaret pap, affald osv. De danske genbrugspladser er gode for miljøet, og sortering af affald er med til at redde vores planet. Så før du smager på den […]

Read More
Borger

Hvor kan man synge i kor?

Du kan synge i kor i stort set hele Danmark. Næsten uanset hvor du befinder dig i landet, er der gode chancer for, at der er et kor i nærheden, som du kan melde dig ind i. De fleste amatørkor er klar med åbne arme over for alle, som har en interesse i at være […]

Read More
Borger

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday er den dag efter Thanksgiving, hvor mange butikker har store rabatter. Rabatterne kan være på op til 90%! Black Friday er også en god tid til at købe julegaver, da mange butikker har gode tilbud. Hvornår er Black Friday? Black Friday falder altid den fjerde fredag i november. I 2020 er datoen den […]

Read More