Skal du starte en frugtordning på arbejdspladsen? Her er, hvad du skal overveje

At starte en frugtordning på arbejdspladsen er en fantastisk måde at få din daglige dosis vitaminer og mineraler på og samtidig spare penge på dagligvarer. Der er dog nogle ting, du skal tænke over, før du starter dette foretagende. I denne artikel vil vi nævne de vigtige faktorer, som du skal overveje, før du starter din egen frugtordning på arbejdspladsen!

Hvor mange medarbejdere er interesseret?

Det første skridt til at starte en vellykket frugtordning er at finde ud af, hvor mange medarbejdere der er interesserede i at deltage. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken type og mængde frugt du skal købe, samt hvilket budget du skal bruge til at købe den.

Hvor vil du få frugten fra?

Når du ved, hvor mange medarbejdere der deltager i din ordning, skal du finde ud af, hvor det bedste sted at købe frugten. Afhængigt af din beliggenhed og dit budget kan det være fra en lokal købmand eller et lokalt marked, en onlineforhandler eller endda direkte fra en lokal gård eller distributør. Vi kan anbefale en firmafrugtordning fra Firma-Frugt.

Hvor meget frugt skal du bestille og hvilke frugter?

Når du beslutter, hvor meget frugt du skal bestille, skal du tage hensyn til det samlede antal medarbejdere, der har tilmeldt sig ordningen.

Du bør også beslutte, hvilke typer frugt du vil have med i din ordning. Forskellige frugter har forskellige sundhedsmæssige fordele, så sørg for at vælge en række frugter, som alle deltagere vil nyde godt af.

Hvor ofte vil frugten blive leveret?

Herefter skal du bestemme, hvor ofte du ønsker at modtage leverancer af firmafrugt på arbejdspladsen med levering af frugt i kurve og frugt i kasser. Afhængigt af størrelsen af din virksomhed og hvor hurtigt frugten forbruges, kan det være alt fra en levering en gang om ugen eller hver anden uge til én gang om måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner. Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More