Skal du starte en frugtordning på arbejdspladsen? Her er, hvad du skal overveje

At starte en frugtordning på arbejdspladsen er en fantastisk måde at få din daglige dosis vitaminer og mineraler på og samtidig spare penge på dagligvarer. Der er dog nogle ting, du skal tænke over, før du starter dette foretagende. I denne artikel vil vi nævne de vigtige faktorer, som du skal overveje, før du starter din egen frugtordning på arbejdspladsen!

Hvor mange medarbejdere er interesseret?

Det første skridt til at starte en vellykket frugtordning er at finde ud af, hvor mange medarbejdere der er interesserede i at deltage. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilken type og mængde frugt du skal købe, samt hvilket budget du skal bruge til at købe den.

Hvor vil du få frugten fra?

Når du ved, hvor mange medarbejdere der deltager i din ordning, skal du finde ud af, hvor det bedste sted at købe frugten. Afhængigt af din beliggenhed og dit budget kan det være fra en lokal købmand eller et lokalt marked, en onlineforhandler eller endda direkte fra en lokal gård eller distributør. Vi kan anbefale en firmafrugtordning fra Firma-Frugt.

Hvor meget frugt skal du bestille og hvilke frugter?

Når du beslutter, hvor meget frugt du skal bestille, skal du tage hensyn til det samlede antal medarbejdere, der har tilmeldt sig ordningen. Du bør også beslutte, hvilke typer frugt du vil have med i din ordning. Forskellige frugter har forskellige sundhedsmæssige fordele, så sørg for at vælge en række frugter, som alle deltagere vil nyde godt af.

Hvor ofte vil frugten blive leveret?

Herefter skal du bestemme, hvor ofte du ønsker at modtage leverancer af firmafrugt på arbejdspladsen med levering af frugt i kurve og frugt i kasser. Afhængigt af størrelsen af din virksomhed og hvor hurtigt frugten forbruges, kan det være alt fra en levering en gang om ugen eller hver anden uge til én gang om måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Skab ro og harmoni: Forbedr lydmiljøet med akustikpaneler og akustikplader

I en verden fyldt med støj, kan det være en udfordring at skabe et rum, hvor lyden ikke bare bliver mindre, men også mere behagelig. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i offentlige rum, kan dårlig akustik føre til stress, koncentrationsbesvær og generel utilpashed. Lyddæmpende akustikpaneler og akustikplader er løsninger, der kan […]

Read More
annonce

Naviger i sorgens landskab: Kompetent hjælp fra Løgstørs bedemand

At miste en elsket er en af de sværeste oplevelser, vi står over for i livet. Det er et komplekst følelsesmæssigt terræn, som ofte kan være overvældende og svært at navigere i. I disse tunge stunder er det vigtigt at finde støtte og assistance, der kan guide os igennem de praktiske og følelsesmæssige aspekter ved […]

Read More
annonce

Keramisk coating

Keramisk coating er en innovativ og langtidsholdbar løsning til at beskytte din bil mod skader og bevare dens udseende i mange år. Med keramisk coating får din bil en solid beskyttende barriere, der modstår ridser, kemikalier, UV-stråler, fugt og snavs. Coatingen skaber også en glat og skinnende overflade, der er nem at rengøre og holde […]

Read More