Se hvordan du køber en brugt Skoda Enyaq

Er du på udkig efter en ny brugt Skoda Enyaq? Det kan være svært at vide, hvad man skal være opmærksom på og hvilke elementer der er vigtige, når man leder efter den perfekte brugte bil. Heldigvis er der mange ting, du kan gøre for at sikre dig, at du får en god kvalitet til en rimelig pris. Her er fem ting at overveje, når du køber din nye Skoda Enyaq. 

 

Forsikring – Nogle af de vigtigste ting at huske på, når det kommer til forsikringen af din brugte Skoda Enyaq er dine individuelle behov. Du skal finde ud af, om det giver mening for dig at investere i forskellige typer af forsikringer som ansvarsforsikring og vejhjælp. Selvom disse yderligere omkostninger måske ikke synes som meget i øjeblikket, vil de betale sig selv i fremtiden. 

 

Servicehistorik – Det bedste råd til enhver købere af en brugt bil er altid at undersøge service historien og sørg for at bilen har haft regelmæssige serviceintervaller og reparationer. Mens det kan være svært for private sælgere at dokumentere servicehistorik, dog er de fleste Skoda Enyaq’s ikke ret gamle, så der skulle være styr på service historikken i det fleste tilfælde.

 

Prøvekørsler – Få to eller tre prøvekørsler inden du foretager dit valg. Tag dem på forskellige tidspunkter af dagen for at fange eventuelle problemer, som måske kun vises under bestemte vejrforhold eller temperaturforhold. Du skal også holde øje med eventuelle støj fra motorer eller lyde under acceleration og bremsetest – disse kan signalere et stort problem under motorens overflade. Du kan finde forskellige Skoda Enyaq her på Biltorvet: https://www.biltorvet.dk/bil/skoda/enyaq-iv.

 

Servicegarantier – Nogle autoriserede Skoda-forhandlere tilbyder op til syv års garanti på alle nye biler sammen med 12 måneders gratis vejhjælp-service – sørg for at spørge hvilken type servicegaranti der tilbydes på den specifikke modelbil du har valgt. De fleste modeller vil dog have mindst tre års fabriksgaranti plus et antal maksimalt tolv måneders ekstra garanti fra selve forhandlerens side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner. Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More