Kort om midt kørekortforløb

Jeg har lige fået sabbatår, og hvad starter fuldtid på arbejde, hvilket betyder, at jeg er begyndt at tjene en meget god løn i forhold til min alder. Jeg fik pludselig alle de her penge, som jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle bruge på. Jeg kunne selvfølgelig tage ud og rejse i slutningen af året, som mange gør, og det tror jeg egentlig også, jeg har tænkt mig. Men hvad så med resten af året? For der er arbejdet. Kunne jeg også holde fri og følte egentlig, at jeg ikke kun ville bruge hele året på at arbejde. Jeg vil gerne lave noget produktivt udover at arbejde og fandt så frem til, at det nok ville være det perfekte tidspunkt at få taget mit kørekort. Og da jeg boede i Vanløse, så gav det god mening, at jeg valgte topgear-trafik.dk Det var en køreskole, jeg havde hørt om længe. Mange af mine venner, som har haft det forløb, har bestemt fortalt, at det har været godt, og at tingene bliver forklaret ordentligt. De har flere afdelinger, hvis man bor længere væk eller vil hurtigere igennem forløbet, eller langsommere for den sags skyld. Og jeg blev bestemt ikke skuffet med min oplevelse. Det var nemt og hurtigt at komme igennem. Teorien var meget nem og overskueligt at forstå, og min kørelærer og den kørsel, jeg havde, var meget tilfredsstillende. Jeg lærte hurtigt, især da min kørelærer var rigtig god til at forklare tingene kort og koncist, men nok til, at man virkelig blev sat ind i det. Og hvis man ikke forstod det, skulle han være sikker på, at man forstod det, før vi gik videre. Så da jeg endelig kom op til min køreprøve, var jeg slet ikke nervøs, og jeg bestod, som var det ingenting, takket være min kørelærer, som gjorde det så godt for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Coating af bil i Aarhus

God bilpleje i Aarhus: Få din bil til at skinne Er din bil ved at se slidt og mat ud? Ønsker du at give den en ny forårsfornemmelse? Så er det tid til at få den coatet og poleret. Hos God bilpleje i Aarhus er vi eksperter i at give biler nyt liv. Vi bruger […]

Read More
Uncategorized

Kan man klare sit tømrerarbejde selv, hvis man ingen erfaring har?

Når det kommer til tømrerarbejde, er der mange gør-det-selv-entusiaster, der ønsker at udføre arbejdet selv for at spare penge og måske lære en ny færdighed. Men er det virkelig muligt at håndtere tømrerarbejde alene uden nogen erfaring? Svaret er både ja og nej, afhængigt af arbejdets art og din egen smidighed med værktøj og materialer. […]

Read More
Uncategorized

Min lidenskab for projektledelse

Lidenskab er den drivende kraft bag enhver meningsfuld rejse, og for mig blev vejen mod at blive en PRINCE2 Practitioner tændt af en urokkelig ønske om at excel som projektleder. I dette blogindlæg ønsker jeg at dele min personlige rejse, årsagerne bag min brændende lidenskab for projektledelse og hvordan PRINCE2 Practitioner blev den ultimative katalysator […]

Read More