Hvor kan man synge i kor?

Du kan synge i kor i stort set hele Danmark. Næsten uanset hvor du befinder dig i landet, er der gode chancer for, at der er et kor i nærheden, som du kan melde dig ind i.

De fleste amatørkor er klar med åbne arme over for alle, som har en interesse i at være med, og som kan synge naturligvis.

Hvilke typer af kor findes der?

Der findes rigtig mange typer af kor. Derfor er det også muligt for dig at finde lige netop det kor, du passer godt ind i – også når det kommer til valg af sange.

Det er jo ikke så fedt at være med i et kor, hvor der kun bliver sunget kedelige sange. Derfor kan du med fordel spørge ind til den type sange, der bliver sunget i det enkelte kor, inden du melder dig ind. Så har du rig mulighed for at finde ud af, om det er noget for, eller om du skal finde et andet kor i stedet for.

Skal jeg være en dygtig sanger for at være med i et kor?

Både og. Nej, du skal ikke være verdens bedste sanger for at være med i et kor. Mange kor har det bare med at mødes og hygge sig uden at tage ud at optræde. Måske optræder de lokalt en gang eller to om året, men det er så også det.

Derfor kræver det på ingen måde, at du er en stor sanger. Men du skal dog kunne ramme toner og gerne kunne synge, da det ellers ikke bliver en fornøjelse for nogen parter at have dig med i koret. Så vær sikker på, at du kan det basale, hvis du vil have det sjovt med at gå til kor.

Hvor tit øver et kor?

Igen kommer det meget an på, hvilken typer kor du har med at gøre. Et professionelt kor øver sig nok flere gange om ugen, mens et amatørkor formodentlig øver sig en gang om ugen eller en gang hver 14. dag.

Hvis du gerne vil være med i et amatørkor for hyggens skyld og for at have det sjovt, skal du som regel derfor ikke sætte meget mere end en dag om ugen af til det. Så mødes man i et par timer, hvor man hygger, synger og sludrer – og måske endda får sig et stykke kage og kop kaffe.

Hvordan kommer jeg med i et kor?

Et godt sted at starte er på Google eller ved at spørge i din lokale Facebook gruppe, om der er nogle kor i byen. Du vil hurtigt finde svar på Google eller ved hjælp af lokale på Facebook, som kan pege dig i den rigtige retning.

Ofte er der en hjemmeside eller en Facebook side for det enkelte kor, hvor du kan læse mere om deres stil, hvor tit de øver, og hvor meget det koster at være med. Har du yderligere spørgsmål kan du evt. finde nummeret på korlederen, som kan besvare dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Borger

Finansiel Leasing vs. Operationel Leasing: En Grundig Sammenligning

Når det kommer til billeasing, er det essentielt at forstå de forskellige muligheder, der er til rådighed. To af de mest populære leasingformer er finansiel leasing og operationel leasing. Begge har deres egne fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge den rette type leasing baseret på dine behov og ønsker. I denne artikel […]

Read More
Borger

Spar plads i dit hjem med opbevaring i Viborg

Transformation af hjemmet med opbevaring i Viborg Forestil dig at få et helt nyt, renoveret hjem. Ikke ved at foretage dyre ombygninger, men simpelthen ved at fjerne rod og kaos. Dette er, hvad opbevaring i Viborg kan tilbyde dig. Ja, rigtigt opfattet! Med ikke mindre end 33 depotrum, har Viborg kapacitet til at forandre dit […]

Read More
Borger

Fra Grund til Tag: Tømrerarbejde i Kjellerup med Fokus på Kvalitet

Når du står overfor et boligprojekt, hvad enten det drejer sig om et nyt køkken, en tilbygning, eller en komplet renovering af dit tag, er det vigtigt at finde en tømrer, der ikke bare har de nødvendige færdigheder, men også et uomtvisteligt engagement i kvalitet. I hjertet af Kjellerup har tømrervirksomheden Byg & Hyg gennem […]

Read More