Find dit slips

Find dit slips

Skal man på vej til konfirmation og ønsker at skille dig ud fra mængden? Så kan svaret for dig være et slips. BalderClothes giver dig et vanvittigt produktkatalog af tonsvis differentierende typer af slips hos BalderClothes finder man kæmpe slips, som en hyggefar vil ønske eller smalleslips til dig der ønsker at se professionel ud hvis man skal ind til møde. Her kan du uden tvivl finish dit look med en slipsenål, som smart og lækkert organisere ens slips og gør at din styling er lige i øjet.  

Skal man til julefrokost med arbejdet? 

En af de klassiske steder man benytter slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, der har vi den perfekte mulighed til dig der vil have med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et væld af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med stærke motiver.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om du er studerende, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens fortrukne valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der virkelig vil gøre noget ekstra ud af ens outfit. Her kan det være smart at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis du har en guld accessorie, så vælg en guldslipsenål, så ens outfit er perfekt og at ens forstand på mode er til at se og kanimponere dine venner 

Mangler du rådgivning? 

Hos BalderClothes ser man et kæmpe sammensætning af slips i flere modeller. Her kan vi guide dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad der vil passe smart sammen. balderClothes har igennem en længere periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, som er klogt at vide og hvad man bør tænke over, hvis du skal vælge et slips.  

Det kloge valg 

Vi værdsætter kvalitet og du vil finde at adskillige af vores slips er lavet af silke, så det er nemt for en at binde. Her opdager du på samme tid at vores slipsenåle er i smarte og stilrent design. Så man er 100 % at slipset ikke er træls for en eller være for meget. Med en slipsenål ser man en smart accessorie, som er let for en at anvende. Vores sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den sikkert er synlig på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje du har påført dit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere dig, når de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper dig nemlig ligeledes med at organisere slipset, så slipset ej hopper ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

mange farver 

Er man den farverige type, som nyder farver i ens påklædning og har søgt efter et sted, hvor man kan få slips i mange forskellige farver? Så bør du ikke søge mere, vi har slips i utallige farver og mønstre. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve der er gennemgående i slipset.  

Vil du have noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis du har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Forskellige typer VVS service din VVS’er kan hjælpe med

Der findes flere forskellige typer opgaver, en VVS-mand kan hjælpe med. Fra hjælp med VVS-installationer til VVS service i form af reparationer og vedligeholdelse kan din VVS-mand tilbyde dig omfattende løsninger til alle dine behov i boliger og erhverv.   Installationsmæssig VVS service VVS-installationer kan omfatte installation af inventar i blandt andet vådrum og køkken […]

Read More
Uncategorized

Videoproduktion

Videoproduktion i øjenhøjde Videoproduktion er vores fokus hos Bow Tie Productions. Som eksperter inden for videoproduktion i København og resten af Danmark bringer vi vores erfaring fra Danmarks største tv-kanaler til at levere velproducerede og unikke videoer, der skiller sig ud fra den daglige støj på nettet. Erfaring og kreativitet i videoproduktioner Vi er stolte […]

Read More
Uncategorized

Online marketing bureau

Førende Online Marketing Bureau i København Berthu & Co er et førende online marketing bureau baseret i København. Vi er specialiseret i digital markedsføring og tilbyder en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at nå ud til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt med det rigtige budskab. Med vores ekspertise […]

Read More