Ferien er et godt tidspunkt til at genbruge!

Når feriesæsonen nærmer sig, vil mange af os tilbringe mere tid hjemme hos familie og venner. Dette er den perfekte lejlighed til at komme af med haveaffald, opbevaret pap, affald osv.

De danske genbrugspladser er gode for miljøet, og sortering af affald er med til at redde vores planet. Så før du smager på den lækre julefrokost, så tag en tur på genbrugspladsen og gør din del for at hjælpe miljøet!

Hvorfor genbruge i ferien?

Ferien er et godt tidspunkt at genbruge på, fordi vi typisk har mere tid derhjemme og derfor kan fokusere på at rydde op og komme af med uønskede genstande.

Desuden modtager mange af os nye ting som gaver i løbet af ferien, hvilket betyder, at vi sandsynligvis har mere emballagemateriale og indpakningspapir end normalt. I stedet for at smide alle disse ting ud, kan du tage dem med til genbrugspladsen, hvor de kan blive sorteret og genbrugt korrekt.

Hvad kan jeg genbruge?

Næsten alt! Pap, papir, plastik, metal, glas … du kan genbruge det, som du vil. Du skal blot sørge for at tjekke skiltene på din lokale genbrugsplads for at se, hvilke materialer de accepterer. Og hvis du er i tvivl om, hvorvidt noget kan genbruges eller ej, skal du naturligvis bare spørge en medarbejder! De vil med glæde hjælpe dig med at sortere dit affald korrekt.

Hvordan hjælper genbrug miljøet?

Når vi genbruger materialer som papir og glas, bruger vi mindre energi og vand, end hvis vi skulle producere disse varer fra bunden. Det reducerer vores CO2-fodaftryk og er med til at bevare vores planets begrænsede ressourcer. Så genbrug er ikke kun godt for miljøet, det sparer også penge! Win-win! 

Klar, parat, genbrug!

Genanvendelige genstande som papir, glas, plastik og metal er med til at reducere vores CO2-fodaftryk ved at bruge mindre energi og vand, end hvis disse genstande blev produceret fra bunden. Så før du tager dig til julefrokost eller begynder at pakke gaverne ud, så tag en tur på genbrugspladsen og gør dit til at hjælpe med at redde vores planet! 

Få overblik over dine feriedage:

https://arbejdsforhold.dk/helligdage-2022/ 

https://arbejdsforhold.dk/helligdage-2023/ 

Glædelig ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Borger

Hvor kan man synge i kor?

Du kan synge i kor i stort set hele Danmark. Næsten uanset hvor du befinder dig i landet, er der gode chancer for, at der er et kor i nærheden, som du kan melde dig ind i. De fleste amatørkor er klar med åbne arme over for alle, som har en interesse i at være […]

Read More
Borger

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday er den dag efter Thanksgiving, hvor mange butikker har store rabatter. Rabatterne kan være på op til 90%! Black Friday er også en god tid til at købe julegaver, da mange butikker har gode tilbud. Hvornår er Black Friday? Black Friday falder altid den fjerde fredag i november. I 2020 er datoen den […]

Read More
Borger

Brug en VPN til at streame amerikansk Netflix i Danmark

Netflix er et fantastisk streaming-site, men det er begrænset, hvad man kan se, hvis man bor i Danmark. Med en VPN-tjeneste som NordVPN kan du nemlig få adgang til alle Netflix’ film og serier – uanset hvor i verden du befinder dig. I denne guide vil vi fortælle dig alt om, hvordan du konfigurerer din […]

Read More