Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner.

Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her gang blev det seriøst.

Vi er jo en gruppe drenge som er ude og spille og så går der automatisk noget konkurrence i den, hvilket førte til problemer.

En af mine venner endte med at blive sur over at en anden sagde noget lidt grænseoverskridende om hans måde at spille på hvilket gjorde at de kom op og skændtes.

Da vi andre prøvede at stoppe det, blev situationen bare være, den der sagde noget fik bare en sviner kylet imod sig, og så blev den person også fornærmet og til sidst var vi alle lidt sure på hinanden.

Det vi kendte som en ugentlig tur på golfbanen, blev hurtigt ikke til noget, drengene var splittet op og vi talte ikke sammen mere.

Min familie spurgte mig hvorfor jeg ikke ville holde fødselsdagen og jeg fortalte dem denne historie, familie er også godt, men når jeg blev 60 år, var mit ønske at havde både familie, men også alle drengene med.

Da jeg opgav min fødselsdag, kom min søster på besøg og hun fortalte mig at det ikke var det værd at opgive et godt minde pga. et skænderi.

At jeg skulle samle alle drengene til fødselsdagen og så prøve at få det løst med godt humør og fest.

Det besluttede jeg mig for og jeg lejede et telt hos Festgear.dk med en masse stole og borde fra shop.festgear.dk.

Da drengene kom, fik vi det hele løst og det hele var godt igen, og det var det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Skab ro og harmoni: Forbedr lydmiljøet med akustikpaneler og akustikplader

I en verden fyldt med støj, kan det være en udfordring at skabe et rum, hvor lyden ikke bare bliver mindre, men også mere behagelig. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i offentlige rum, kan dårlig akustik føre til stress, koncentrationsbesvær og generel utilpashed. Lyddæmpende akustikpaneler og akustikplader er løsninger, der kan […]

Read More
annonce

Naviger i sorgens landskab: Kompetent hjælp fra Løgstørs bedemand

At miste en elsket er en af de sværeste oplevelser, vi står over for i livet. Det er et komplekst følelsesmæssigt terræn, som ofte kan være overvældende og svært at navigere i. I disse tunge stunder er det vigtigt at finde støtte og assistance, der kan guide os igennem de praktiske og følelsesmæssige aspekter ved […]

Read More
annonce

Keramisk coating

Keramisk coating er en innovativ og langtidsholdbar løsning til at beskytte din bil mod skader og bevare dens udseende i mange år. Med keramisk coating får din bil en solid beskyttende barriere, der modstår ridser, kemikalier, UV-stråler, fugt og snavs. Coatingen skaber også en glat og skinnende overflade, der er nem at rengøre og holde […]

Read More