Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner.

Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her gang blev det seriøst.

Vi er jo en gruppe drenge som er ude og spille og så går der automatisk noget konkurrence i den, hvilket førte til problemer.

En af mine venner endte med at blive sur over at en anden sagde noget lidt grænseoverskridende om hans måde at spille på hvilket gjorde at de kom op og skændtes.

Da vi andre prøvede at stoppe det, blev situationen bare være, den der sagde noget fik bare en sviner kylet imod sig, og så blev den person også fornærmet og til sidst var vi alle lidt sure på hinanden.

Det vi kendte som en ugentlig tur på golfbanen, blev hurtigt ikke til noget, drengene var splittet op og vi talte ikke sammen mere.

Min familie spurgte mig hvorfor jeg ikke ville holde fødselsdagen og jeg fortalte dem denne historie, familie er også godt, men når jeg blev 60 år, var mit ønske at havde både familie, men også alle drengene med.

Da jeg opgav min fødselsdag, kom min søster på besøg og hun fortalte mig at det ikke var det værd at opgive et godt minde pga. et skænderi.

At jeg skulle samle alle drengene til fødselsdagen og så prøve at få det løst med godt humør og fest.

Det besluttede jeg mig for og jeg lejede et telt hos Festgear.dk med en masse stole og borde fra shop.festgear.dk.

Da drengene kom, fik vi det hele løst og det hele var godt igen, og det var det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Sådan får du kunder til din webshop

Sådan får du kunder til din webshop: En holistisk SEO-tilgang Det er ikke nogen hemmelighed, at den digitale verden kan være et overvældende sted for webshopejere. Der er millioner af websites, der kæmper om opmærksomheden fra forbrugere, og at blive bemærket kan føles som at finde en nål i en høstak. Heldigvis kan en holistisk […]

Read More
annonce

Vælg den rette vandrerygsæk: Hvad du skal overveje?

En vandrerygsæk er en uundværlig følgesvend for enhver, der elsker udendørs eventyr og vandreture. Men at finde den rette rygsæk kan være en udfordrende opgave på grund af det brede udvalg af modeller og mærker på markedet. Denne artikel vil guide dig gennem overvejelserne, du bør gøre, før du køber en vandrerygsæk, og give dig […]

Read More
annonce

Kviklån – en gennemgang af lån og hvorfor det kan være nødvendigt at tage et lån

At tage et lån er noget, de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt står over for. Et lån kan være en hurtig løsning på en økonomisk udfordring, hvad enten det er et huskøb, bilkøb, uforudsete udgifter eller til forbrug. Vi vil i denne artikel gennemgå forskellige former for lån og hvorfor det kan være […]

Read More