Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner.

Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her gang blev det seriøst.

Vi er jo en gruppe drenge som er ude og spille og så går der automatisk noget konkurrence i den, hvilket førte til problemer.

En af mine venner endte med at blive sur over at en anden sagde noget lidt grænseoverskridende om hans måde at spille på hvilket gjorde at de kom op og skændtes.

Da vi andre prøvede at stoppe det, blev situationen bare være, den der sagde noget fik bare en sviner kylet imod sig, og så blev den person også fornærmet og til sidst var vi alle lidt sure på hinanden.

Det vi kendte som en ugentlig tur på golfbanen, blev hurtigt ikke til noget, drengene var splittet op og vi talte ikke sammen mere.

Min familie spurgte mig hvorfor jeg ikke ville holde fødselsdagen og jeg fortalte dem denne historie, familie er også godt, men når jeg blev 60 år, var mit ønske at havde både familie, men også alle drengene med.

Da jeg opgav min fødselsdag, kom min søster på besøg og hun fortalte mig at det ikke var det værd at opgive et godt minde pga. et skænderi.

At jeg skulle samle alle drengene til fødselsdagen og så prøve at få det løst med godt humør og fest.

Det besluttede jeg mig for og jeg lejede et telt hos Festgear.dk med en masse stole og borde fra shop.festgear.dk.

Da drengene kom, fik vi det hele løst og det hele var godt igen, og det var det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

4 tips til at finde det rette transportfirma

At finde det rette transportfirma til dine behov kan virke som en udfordrende opgave, især når der er så mange muligheder derude. Men med den rette tilgang kan du sikre, at din forsendelse når sikkert og rettidigt frem. Her er fire vigtige tips til at vælge det rigtige transportfirma: Undersøg omdømmet: Start med at undersøge […]

Read More
annonce

Hvorfor Bør Du Besøge Din Tandtekniker Oftere?

At besøge din tandtekniker regelmæssigt er en vigtig del af at opretholde god oral sundhed og forebygge alvorlige tandproblemer. Selvom det kan virke som en besvær at gå til tandlægen regelmæssigt, er fordelene ved hyppige besøg uomtvistelige. Her er nogle grunde til, hvorfor du bør overveje at besøge din tandtekniker noget oftere: 1. Forebyggelse af […]

Read More
annonce

Kystperler i Danmark: Oplev Charmerende Badehoteller langs Kysten

Danmark er kendt for sine maleriske kyststrækninger, og langs disse kyster gemmer sig sande perler af badehoteller, der inviterer gæster til en uforglemmelig oplevelse. Disse badehoteller, med deres unikke charme og atmosfære, skaber minder for livet for besøgende fra nær og fjern. Historisk Charme: Oplevelse af Fortidens Elegance Mange af Danmarks badehoteller har en rig […]

Read More