Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner.

Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her gang blev det seriøst.

Vi er jo en gruppe drenge som er ude og spille og så går der automatisk noget konkurrence i den, hvilket førte til problemer.

En af mine venner endte med at blive sur over at en anden sagde noget lidt grænseoverskridende om hans måde at spille på hvilket gjorde at de kom op og skændtes.

Da vi andre prøvede at stoppe det, blev situationen bare være, den der sagde noget fik bare en sviner kylet imod sig, og så blev den person også fornærmet og til sidst var vi alle lidt sure på hinanden.

Det vi kendte som en ugentlig tur på golfbanen, blev hurtigt ikke til noget, drengene var splittet op og vi talte ikke sammen mere.

Min familie spurgte mig hvorfor jeg ikke ville holde fødselsdagen og jeg fortalte dem denne historie, familie er også godt, men når jeg blev 60 år, var mit ønske at havde både familie, men også alle drengene med.

Da jeg opgav min fødselsdag, kom min søster på besøg og hun fortalte mig at det ikke var det værd at opgive et godt minde pga. et skænderi.

At jeg skulle samle alle drengene til fødselsdagen og så prøve at få det løst med godt humør og fest.

Det besluttede jeg mig for og jeg lejede et telt hos Festgear.dk med en masse stole og borde fra shop.festgear.dk.

Da drengene kom, fik vi det hele løst og det hele var godt igen, og det var det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More
annonce

5 grunde til at få en tutor til at hjælpe dig med SRP/SOP

SRP/SOP er en krævende opgave for gymnasieelever, og det kan være udfordrende at skrive en opgave, der opfylder kravene og lever op til ens egne forventninger. En tutor kan være en effektiv måde at få hjælp og støtte til at skrive en vellykket opgave. I denne artikel vil vi se på fem grunde til at […]

Read More