Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner.

Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her gang blev det seriøst.

Vi er jo en gruppe drenge som er ude og spille og så går der automatisk noget konkurrence i den, hvilket førte til problemer.

En af mine venner endte med at blive sur over at en anden sagde noget lidt grænseoverskridende om hans måde at spille på hvilket gjorde at de kom op og skændtes.

Da vi andre prøvede at stoppe det, blev situationen bare være, den der sagde noget fik bare en sviner kylet imod sig, og så blev den person også fornærmet og til sidst var vi alle lidt sure på hinanden.

Det vi kendte som en ugentlig tur på golfbanen, blev hurtigt ikke til noget, drengene var splittet op og vi talte ikke sammen mere.

Min familie spurgte mig hvorfor jeg ikke ville holde fødselsdagen og jeg fortalte dem denne historie, familie er også godt, men når jeg blev 60 år, var mit ønske at havde både familie, men også alle drengene med.

Da jeg opgav min fødselsdag, kom min søster på besøg og hun fortalte mig at det ikke var det værd at opgive et godt minde pga. et skænderi.

At jeg skulle samle alle drengene til fødselsdagen og så prøve at få det løst med godt humør og fest.

Det besluttede jeg mig for og jeg lejede et telt hos Festgear.dk med en masse stole og borde fra shop.festgear.dk.

Da drengene kom, fik vi det hele løst og det hele var godt igen, og det var det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

5 gode grunde til at din bil bør have et bakkamera

At køre bil kan være spændende og sjovt, men det kan også være farligt. Ulykker kan ske på et splitsekund, og det er vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler for at mindske risikoen for dem. En af de bedste måder at forbedre sikkerheden i din bil er ved at installere et bakkamera. Her er 5 […]

Read More
annonce

Sådan finder du kærligheden i Viborg

Det kan være udfordrende at finde kærligheden, uanset hvor man befinder sig – og desværre er Viborg ikke nogen undtagelse. Så hvordan får man lige fat i hende eller ham dér den søde? Vi har samlet en lille håndfuld idéer, der forhåbentlig gør det nemmere.   Kærlighed og kildevand, det er noget, de fleste af […]

Read More
annonce

Campingplads i Silkeborg – Oplev naturens skønhed og aktive ferieoplevelser

Silkeborg er en by beliggende midt i det jyske landskab og omgivet af skove, søer og floder. Det er det perfekte sted for naturelskere og aktive feriegæster. Campingpladsen, Bryrup Camping, i Silkeborg ligger midt i denne fantastiske natur og er en populær destination for dem, der ønsker at nyde naturens skønhed og samtidig få mulighed […]

Read More