Brug en VPN til at streame amerikansk Netflix i Danmark

Netflix er et fantastisk streaming-site, men det er begrænset, hvad man kan se, hvis man bor i Danmark. Med en VPN-tjeneste som NordVPN kan du nemlig få adgang til alle Netflix’ film og serier – uanset hvor i verden du befinder dig.

I denne guide vil vi fortælle dig alt om, hvordan du konfigurerer din computer eller smartphone til at streame amerikansk Netflix fra Danmark. Vi vil også give dig et overblik over de bedste VPN-tjenester på markedet lige nu.

Se Netflix med VPN

For at kunne se amerikansk Netflix i Danmark skal du have en VPN-tjeneste, der har et abonnement hos Netflix. Der findes mange forskellige VPN-udbydere på nettet, men ikke alle er lige gode til at streame videoer fra Netflix.

Vi anbefaler derfor, at du vælger en af de følgende VPN-tjenester: NordVPN, ExpressVPN eller IPVanish.

NordVPN er den bedste

NordVPN er den bedste VPN-tjeneste på markedet, hvis du vil streame amerikansk Netflix i Danmark. NordVPN har et abonnement hos Netflix, og deres forbindelser er meget hurtige og pålidelige. Derudover er NordVPN en af de få VPN-tjenester, der ikke begrænser din båndbredde.

Det betyder, at du kan streame video i høj kvalitet uden at skulle bekymre dig om buffering eller langsomme forbindelser.

ExpressVPN er en anden god mulighed

ExpressVPN er også en god mulighed for at se amerikansk Netflix i Danmark. ExpressVPN har et abonnement hos Netflix og deres forbindelser er hurtige og pålidelige. Derudover er ExpressVPN en af de få VPN-tjenester, der ikke begrænser din båndbredde. Det betyder, at du kan streame video i høj kvalitet uden at skulle bekymre dig om buffering eller langsomme forbindelser.

Konfigurer din VPN-forbindelse

Når du har valgt en VPN-tjeneste, skal du downloade og installere deres software på din computer eller smartphone. Derefter skal du oprette forbindelse til en af deres servere i USA. NordVPN har f.eks. servere i New York, Los Angeles og San Francisco. Når du er forbundet til en af disse servere, vil du automatisk have adgang til det amerikanske Netflix.

Hvad kan man se på det amerikanske Netflix?

Der er mange forskellige film og serier, som du kan se på det amerikanske Netflix. Nogle af de mest populære titler, som du kan finde på Netflix USA, er:

Breaking Bad

The Walking Dead

Game of Thrones

Friends

Seinfeld

The Office

Narcos

Stranger Things

House of Cards

Orange is the New Black

Så du kan godt se, at det giver god mening at få adgang til Netflix USA. Alle de ovenstående titler er nemlig ikke tilgængelige på det danske Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Borger

Rejser med børn: Sådan planlægger du en stressfri familieferie

At rejse med børn kan være en fantastisk oplevelse, men det kan også være udfordrende at holde styr på alt og sikre, at både børn og voksne har en stressfri ferie. I denne artikel vil vi give dig nogle værdifulde tips til at planlægge en stressfri familieferie, der vil skabe gode minder for alle. 1. […]

Read More
Borger

En rejse gennem navnet Harald

Harald den Store var en dansk konge, der regerede i Vikingetiden. Han er kendt for at have forenet Danmark og Norge under sit styre. Vikingernes æra var præget af deres ekspansion og erobringer i hele Europa. De var kendt for deres søfarende færdigheder og deres frygtindgydende angreb på kysterne. Under Harald den Store’s regeringstid fandt […]

Read More
Borger

Oplev gyldne dråber ved budgetvenlige whiskysmagninger i København

Udforsk en verden af whisky ved at deltage i prisvenlige smagninger. Smagninger er en fantastisk måde at lære om forskellige typer whiskys og deres unikke smagsprofil. Du kan opleve alt fra skotsk single malt til amerikanske bourbon og japansk whisky. Smagningerne giver dig mulighed for at udforske forskellige destillerier og regioner og lære om produktionsprocessen. […]

Read More