Brug en VPN til at streame amerikansk Netflix i Danmark

Netflix er et fantastisk streaming-site, men det er begrænset, hvad man kan se, hvis man bor i Danmark. Med en VPN-tjeneste som NordVPN kan du nemlig få adgang til alle Netflix’ film og serier – uanset hvor i verden du befinder dig.

I denne guide vil vi fortælle dig alt om, hvordan du konfigurerer din computer eller smartphone til at streame amerikansk Netflix fra Danmark. Vi vil også give dig et overblik over de bedste VPN-tjenester på markedet lige nu.

Se Netflix med VPN

For at kunne se amerikansk Netflix i Danmark skal du have en VPN-tjeneste, der har et abonnement hos Netflix. Der findes mange forskellige VPN-udbydere på nettet, men ikke alle er lige gode til at streame videoer fra Netflix.

Vi anbefaler derfor, at du vælger en af de følgende VPN-tjenester: NordVPN, ExpressVPN eller IPVanish.

NordVPN er den bedste

NordVPN er den bedste VPN-tjeneste på markedet, hvis du vil streame amerikansk Netflix i Danmark. NordVPN har et abonnement hos Netflix, og deres forbindelser er meget hurtige og pålidelige. Derudover er NordVPN en af de få VPN-tjenester, der ikke begrænser din båndbredde.

Det betyder, at du kan streame video i høj kvalitet uden at skulle bekymre dig om buffering eller langsomme forbindelser.

ExpressVPN er en anden god mulighed

ExpressVPN er også en god mulighed for at se amerikansk Netflix i Danmark. ExpressVPN har et abonnement hos Netflix og deres forbindelser er hurtige og pålidelige. Derudover er ExpressVPN en af de få VPN-tjenester, der ikke begrænser din båndbredde. Det betyder, at du kan streame video i høj kvalitet uden at skulle bekymre dig om buffering eller langsomme forbindelser.

Konfigurer din VPN-forbindelse

Når du har valgt en VPN-tjeneste, skal du downloade og installere deres software på din computer eller smartphone. Derefter skal du oprette forbindelse til en af deres servere i USA. NordVPN har f.eks. servere i New York, Los Angeles og San Francisco. Når du er forbundet til en af disse servere, vil du automatisk have adgang til det amerikanske Netflix.

Hvad kan man se på det amerikanske Netflix?

Der er mange forskellige film og serier, som du kan se på det amerikanske Netflix. Nogle af de mest populære titler, som du kan finde på Netflix USA, er:

Breaking Bad

The Walking Dead

Game of Thrones

Friends

Seinfeld

The Office

Narcos

Stranger Things

House of Cards

Orange is the New Black

Så du kan godt se, at det giver god mening at få adgang til Netflix USA. Alle de ovenstående titler er nemlig ikke tilgængelige på det danske Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Borger

Finansiel Leasing vs. Operationel Leasing: En Grundig Sammenligning

Når det kommer til billeasing, er det essentielt at forstå de forskellige muligheder, der er til rådighed. To af de mest populære leasingformer er finansiel leasing og operationel leasing. Begge har deres egne fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge den rette type leasing baseret på dine behov og ønsker. I denne artikel […]

Read More
Borger

Spar plads i dit hjem med opbevaring i Viborg

Transformation af hjemmet med opbevaring i Viborg Forestil dig at få et helt nyt, renoveret hjem. Ikke ved at foretage dyre ombygninger, men simpelthen ved at fjerne rod og kaos. Dette er, hvad opbevaring i Viborg kan tilbyde dig. Ja, rigtigt opfattet! Med ikke mindre end 33 depotrum, har Viborg kapacitet til at forandre dit […]

Read More
Borger

Fra Grund til Tag: Tømrerarbejde i Kjellerup med Fokus på Kvalitet

Når du står overfor et boligprojekt, hvad enten det drejer sig om et nyt køkken, en tilbygning, eller en komplet renovering af dit tag, er det vigtigt at finde en tømrer, der ikke bare har de nødvendige færdigheder, men også et uomtvisteligt engagement i kvalitet. I hjertet af Kjellerup har tømrervirksomheden Byg & Hyg gennem […]

Read More