BRING CEMENTTRENDEN IND I DIN BOLIGINDRETNING

Indtil for et par år siden blev beton traditionelt henvist til kældre, garager og fortove. Det var typisk ikke tænkt som et materiale til at bringe ind i boliger, men for nylig har det hele ændret sig. Den konkrete trend, også kaldet cement-trenden, er nu en almindelig del af Instagram-feeds. Ud over at give et solidt fundament, bliver beton nu installeret i boliger som gulvbelægning, inventar og hylder. Poleret beton er kendetegnet ved sin glatte glans. Forseglet beton har et mere mat look og har en fugemasse, der beskytter mod vand og pletter. Skåren beton har et kornet og groft finish.

Selvom beton kan virke som et koldt, fladt materiale, har det faktisk en overraskende måde at skabe en neutral baggrund for næsten enhver designstil. Derudover er beton mindre vedligeholdelsesvenligt end eksempelvis træ.

Den anden bemærkelsesværdige ting ved beton er, at det ikke er begrænset til gulvbelægning og inventar. Flere og flere er begyndt at bruge materialet til at lave forskellige indretnings ting, lige fra lysestager til plantekasser og endda lamper.

En robust håndvask til badeværelset

Beton er et stærkt, robust materiale til brug i en badeværelsesvask. Betonens lyse farve skaber en blød, subtil palet til badeværelset, mens den fungerer som et slagkraftigt designelement i et ellers normalt meget minimalistisk rum.

Beton i køkkenet

Du kan inkludere strejf af beton i dit køkken, begyndende med en køkkenø eller bordpladen, eller hvis du virkelig ønsker at forpligte dig til trenden, kan du gå fra top til bund med gulvbelægning, bordplader, en køkkenø og endda en backsplash. Den grå farve vil se fantastisk ud sammen med skabe i en fed nuance.

En betonlampe

Beton har endda fundet vej over til belysning, hvor det fungere som lampefod og til en pendel lampe. Du kan endda lave din egen betonlampe.

En pejs af beton

I stedet for at bruge traditionelle mursten, sten eller træ til at konstruere en pejs, hvorfor så ikke gå efter en slående mulighed og vælge beton i stedet for?

Et betonsofabord

Skal du pifte din stue op og vil du tilføje et betonsofabord til din stue? Beton sofaborde er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, fordi de tilbyder både et enkelt og moderne look og passer til indendørs og udendørs rum. De er også lav profil og har et industrielt look, så du kan tilføje enhver dekoration du kan lide på dit sofabord for at tilføje et strejf af farve. Køb beton sofaborde her.

Et spisebord i beton

Ønsker du et lidt anderledes spisebord? Så burde du overveje et spisebord i beton. Det giver en solid overflade til familiemiddage, fungerer som en neutral scene til bordpladeindretning og kan håndlaves af betonvirksomheder, håndværkere eller specialbestilles online.

Betonhylder

Beton er uden tvivl et robust materiale at bruge til reoler. Det kan stole på, at det holder dine tungeste souvenirs, og det har også en note af innovativt design. Du kan lave dine egne åbne betonreoler ved at følge forskellige vejledninger på internettet.

Mange tror måske, at beton ikke passer naturligt i de fleste hjem. Men som det viser sig, gennem lidt opfindsomhed, er beton en chokerende solid, klassisk og endda smuk accent at bringe ind i nutidens hjem.

Dette var en kort guide til, hvordan du bringer cementtrenden ind i din boligindretning. Tøv ikke med at drage inspiration fra artiklen, og begynd at indrette med beton. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

annonce

Den bedste dag der ikke gik som forventet

Klokken var næsten 7 om morgenen. Jeg var lige vågnet. Jeg skulle være i skole klokken 8:15. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede mine tænder. Jeg skulle en masse i dag. Første skulle jeg i skole. Efter skulle jeg ud at spise med min familie for at […]

Read More
annonce

Infrarøde saunatæpper er den bedste wellness-opdagelse, jeg nogensinde har gjort.

Jeg har altid været tiltrukket af de naturlige, høj-inducerende og toksin-frigivende fordele ved at hoppe i saunaen eller dampbadet i fitnesscentret (de er især lindrende for mine kronisk betændte bihuler), men desværre har jeg en meget lav tolerance over for at føle mig overophedet og svimmel – især når jeg er halvnøgen og omgivet af […]

Read More
annonce

4 gode grunde til at bruge et webbureau

Står du lige nu og overvejer, om du skal gøre brug af et webbureau til din hjemmeside? Så læs med herunder, hvor du får en oversigt over 4 gode grunde til at bruge et webbureau.  Hvad er et webbureau? For at du kan beslutte, hvor vidt du egentligt skal bruge et webbureau til din hjemmeside […]

Read More