BRING CEMENTTRENDEN IND I DIN BOLIGINDRETNING

Indtil for et par år siden blev beton traditionelt henvist til kældre, garager og fortove. Det var typisk ikke tænkt som et materiale til at bringe ind i boliger, men for nylig har det hele ændret sig. Den konkrete trend, også kaldet cement-trenden, er nu en almindelig del af Instagram-feeds. Ud over at give et solidt fundament, bliver beton nu installeret i boliger som gulvbelægning, inventar og hylder. Poleret beton er kendetegnet ved sin glatte glans. Forseglet beton har et mere mat look og har en fugemasse, der beskytter mod vand og pletter. Skåren beton har et kornet og groft finish.

Selvom beton kan virke som et koldt, fladt materiale, har det faktisk en overraskende måde at skabe en neutral baggrund for næsten enhver designstil. Derudover er beton mindre vedligeholdelsesvenligt end eksempelvis træ.

Den anden bemærkelsesværdige ting ved beton er, at det ikke er begrænset til gulvbelægning og inventar. Flere og flere er begyndt at bruge materialet til at lave forskellige indretnings ting, lige fra lysestager til plantekasser og endda lamper.

En robust håndvask til badeværelset

Beton er et stærkt, robust materiale til brug i en badeværelsesvask. Betonens lyse farve skaber en blød, subtil palet til badeværelset, mens den fungerer som et slagkraftigt designelement i et ellers normalt meget minimalistisk rum.

Beton i køkkenet

Du kan inkludere strejf af beton i dit køkken, begyndende med en køkkenø eller bordpladen, eller hvis du virkelig ønsker at forpligte dig til trenden, kan du gå fra top til bund med gulvbelægning, bordplader, en køkkenø og endda en backsplash. Den grå farve vil se fantastisk ud sammen med skabe i en fed nuance.

En betonlampe

Beton har endda fundet vej over til belysning, hvor det fungere som lampefod og til en pendel lampe. Du kan endda lave din egen betonlampe.

En pejs af beton

I stedet for at bruge traditionelle mursten, sten eller træ til at konstruere en pejs, hvorfor så ikke gå efter en slående mulighed og vælge beton i stedet for?

Et betonsofabord

Skal du pifte din stue op og vil du tilføje et betonsofabord til din stue? Beton sofaborde er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, fordi de tilbyder både et enkelt og moderne look og passer til indendørs og udendørs rum. De er også lav profil og har et industrielt look, så du kan tilføje enhver dekoration du kan lide på dit sofabord for at tilføje et strejf af farve. Køb beton sofaborde her.

Et spisebord i beton

Ønsker du et lidt anderledes spisebord? Så burde du overveje et spisebord i beton. Det giver en solid overflade til familiemiddage, fungerer som en neutral scene til bordpladeindretning og kan håndlaves af betonvirksomheder, håndværkere eller specialbestilles online.

Betonhylder

Beton er uden tvivl et robust materiale at bruge til reoler. Det kan stole på, at det holder dine tungeste souvenirs, og det har også en note af innovativt design. Du kan lave dine egne åbne betonreoler ved at følge forskellige vejledninger på internettet.

Mange tror måske, at beton ikke passer naturligt i de fleste hjem. Men som det viser sig, gennem lidt opfindsomhed, er beton en chokerende solid, klassisk og endda smuk accent at bringe ind i nutidens hjem.

Dette var en kort guide til, hvordan du bringer cementtrenden ind i din boligindretning. Tøv ikke med at drage inspiration fra artiklen, og begynd at indrette med beton. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

annonce

Dit hjem bliver kun pænere af at du maler det

Maling kan være en god måde at tilføre farve, stil og personlighed til dit hjem på, uden at du behøver at foretage en komplet renovering. Der er så mange muligheder, når det kommer til maling; du kan vælge mellem en række forskellige farver, overflader, teksturer og teknikker, som vil hjælpe dig med at få dit […]

Read More
annonce

Da jeg blev 60 år

Jeg skulle til at fylde 60 år og ønskede mig ikke at holde nogen fødselsdagsfest, grunden til det var at jeg ikke følte det var det rette uden mine venner. Der skete noget i min vennegruppe nogle måneder for inde, vi var alle ude og spille golf som gamle mennesker nu gør, men den her […]

Read More
annonce

Nu kan du få de bedste forsikringer samlet et sted

Indhent det bedste af 3 tilbud på dine forsikringer Vidste du at der fandte en forsikringsportal som kan hjælpe dig med at indhente de bedste tilbud på dine forsikringer. Det kan hurtigt lyde kedeligt men ikke desto mindre kan der vente store besparelser hvis du investere en smule tid i dette. På hundesitet kan du […]

Read More