3 gode råd til dig, der skal finde nyt industrigulv

Det er ikke nødvendigvis nogen nem beslutning, når der skal findes et nyt gulv til virksomheden. Gulve i denne størrelsesorden, som ofte skal dække rigtig mange kvadratmeter i showrooms, fabrikshaller eller produktionsmiljøer, hvilket betyder, at der bliver tale om en investering af en vis størrelse. Derfor kommer her 3 gode råd, som er vigtige at have med i overvejelserne, når man bestiller et industrigulv til virksomheden.

Match budget med gulvtypen                                                                                    

Der findes mange forskellige former for industrigulve. Gulvene kommer i mange forskellige kvaliteter, og hvis du skal tænke i design, kan det risikeres, at gulvene bliver noget dyrere. Derfor er det en god idé allerede fra start af at sætte sig fast på en gulvtype, der matcher det beløb, man har til rådighed.

Man kan naturligvis ende i en situation, hvor man er nødt til at investere en smule mere for at få det helt rette gulv. F.eks. kan der være krav til holdbarheden, hvis man skal bruge det til en fabrik eller et produktionsområde.

Find de rette features

Dit nye industrigulv behøver ikke nødvendigvis at være helt standard og ’kedeligt’ – medmindre det er det behov, I har. Industrigulve kan dog også fås med egenskaber som f.eks. øget skridsikkerhed, hvor gulvet lægges med en grovere overflade, som kan gribe i skoen, selv hvis der ligger vand på overfladen.

I nogle tilfælde kan de også være værd at undersøge muligheden for f.eks. at få indarbejdet sit logo i gulvets design, hvis det er en vigtig ting for virksomheden og dens brand.

Husk at tænke i vedligeholdelse

Udover at gulvet skal være stærkt, er det naturligvis vigtigt for langt de fleste virksomheder, at det også er et gulv, som er nemt at vedligeholde.

Dette skyldes de hygiejniske forhold, som naturligvis skal være i orden i et miljø, hvor der går mange medarbejdere og hvor der kan komme kunder på besøg. Desuden er det med til at holde gulvet pænere og gøre det mere sikkert, fordi skidtet fjernes fra overfladen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Sådan Skaber Du en Julelys-historie i Din Have

Jul er den tid på året, hvor magi og fortællinger fylder vores hjerter. Og hvad kan være mere magisk end at forvandle sin egen have til en lysende julefortælling? Med lidt kreativitet og de rette lys kan du skabe en eventyrlig atmosfære lige uden for din dør. Valg af Tema Din have kan fortælle enhver […]

Read More
Uncategorized

Hvordan hyrer du den perfekte, eksterne programmør til din virksomhed?

Når du søger efter en ekstern programmør, vil du sikkert gerne finde den, som passer til din virksomheds behov og krav. Der er flere faktorer, du bør overveje, når du vil hyre en ekstern programmør. Du skal tage højde for programmørens ekspertise, tidligere erfaringer og teknologifærdigheder. Det kan være en udfordrende og tidskrævende opgave at […]

Read More
Uncategorized

Fjernvarme i Hvidovre

Primo VVS i Hvidovre tilbyder fjernvarmeinstallationer som en effektiv og bæredygtig løsning til opvarmning af boliger og virksomheder. Fjernvarme er anerkendt for sin miljøvenlighed og økonomi, og Primo VVS’s ekspertise inden for dette område gør dem til en foretrukken partner for dem, der ønsker at integrere denne energikilde i deres ejendomme. Fjernvarme Hvidovre udnytter varme, […]

Read More