3 gode råd til dig, der skal finde nyt industrigulv

Det er ikke nødvendigvis nogen nem beslutning, når der skal findes et nyt gulv til virksomheden. Gulve i denne størrelsesorden, som ofte skal dække rigtig mange kvadratmeter i showrooms, fabrikshaller eller produktionsmiljøer, hvilket betyder, at der bliver tale om en investering af en vis størrelse. Derfor kommer her 3 gode råd, som er vigtige at have med i overvejelserne, når man bestiller et industrigulv til virksomheden.

Match budget med gulvtypen                                                                                    

Der findes mange forskellige former for industrigulve. Gulvene kommer i mange forskellige kvaliteter, og hvis du skal tænke i design, kan det risikeres, at gulvene bliver noget dyrere. Derfor er det en god idé allerede fra start af at sætte sig fast på en gulvtype, der matcher det beløb, man har til rådighed.

Man kan naturligvis ende i en situation, hvor man er nødt til at investere en smule mere for at få det helt rette gulv. F.eks. kan der være krav til holdbarheden, hvis man skal bruge det til en fabrik eller et produktionsområde.

Find de rette features

Dit nye industrigulv behøver ikke nødvendigvis at være helt standard og ’kedeligt’ – medmindre det er det behov, I har. Industrigulve kan dog også fås med egenskaber som f.eks. øget skridsikkerhed, hvor gulvet lægges med en grovere overflade, som kan gribe i skoen, selv hvis der ligger vand på overfladen.

I nogle tilfælde kan de også være værd at undersøge muligheden for f.eks. at få indarbejdet sit logo i gulvets design, hvis det er en vigtig ting for virksomheden og dens brand.

Husk at tænke i vedligeholdelse

Udover at gulvet skal være stærkt, er det naturligvis vigtigt for langt de fleste virksomheder, at det også er et gulv, som er nemt at vedligeholde.

Dette skyldes de hygiejniske forhold, som naturligvis skal være i orden i et miljø, hvor der går mange medarbejdere og hvor der kan komme kunder på besøg. Desuden er det med til at holde gulvet pænere og gøre det mere sikkert, fordi skidtet fjernes fra overfladen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Mangler du opbevaringsplads i hjemmet?

Er du flyttet ind i en ny bolig, men har oplevet at der er et stort problem – du mangler nemlig opbevaringsplads – så er du bestemt ikke den eneste. Der er mange boliger og lejligheder som, modsat gamle dage, ikke bliver født med indbyggede opbevaringsløsninger.    Dette kan være et stort problem, hvis du […]

Read More
Uncategorized

Hvad er de mest almindelige fejl i autostole?

At have en autostol er en af de vigtigste ting, du kan gøre for at beskytte dit barn, men mange forældre begår fejl, når de bruger dem.  En autostol til dit barn skal passe til dets alder, højde og vægt. klik for at læse mere og få vores anbefalinger om de bedste autostole til dig […]

Read More
Uncategorized

Viborg interesserer sig for deres sundhed

Mange mennesker tager for givet de sundhedsfremmende fordele, der er forbundet med massage. Dette er en skam, da massage har mange potentielle fordele for din sundhed. I denne artikel vil vi gennemgå 10 af disse sundhedsfremmende fordele ved massage. Massage Viborg er aktuelt for dig, der bor i- eller omkring Viborg. 1. Massage kan bidrage […]

Read More