3 gode råd til dig, der skal finde nyt industrigulv

Det er ikke nødvendigvis nogen nem beslutning, når der skal findes et nyt gulv til virksomheden. Gulve i denne størrelsesorden, som ofte skal dække rigtig mange kvadratmeter i showrooms, fabrikshaller eller produktionsmiljøer, hvilket betyder, at der bliver tale om en investering af en vis størrelse. Derfor kommer her 3 gode råd, som er vigtige at have med i overvejelserne, når man bestiller et industrigulv til virksomheden.

Match budget med gulvtypen                                                                                    

Der findes mange forskellige former for industrigulve. Gulvene kommer i mange forskellige kvaliteter, og hvis du skal tænke i design, kan det risikeres, at gulvene bliver noget dyrere. Derfor er det en god idé allerede fra start af at sætte sig fast på en gulvtype, der matcher det beløb, man har til rådighed.

Man kan naturligvis ende i en situation, hvor man er nødt til at investere en smule mere for at få det helt rette gulv. F.eks. kan der være krav til holdbarheden, hvis man skal bruge det til en fabrik eller et produktionsområde.

Find de rette features

Dit nye industrigulv behøver ikke nødvendigvis at være helt standard og ’kedeligt’ – medmindre det er det behov, I har. Industrigulve kan dog også fås med egenskaber som f.eks. øget skridsikkerhed, hvor gulvet lægges med en grovere overflade, som kan gribe i skoen, selv hvis der ligger vand på overfladen.

I nogle tilfælde kan de også være værd at undersøge muligheden for f.eks. at få indarbejdet sit logo i gulvets design, hvis det er en vigtig ting for virksomheden og dens brand.

Husk at tænke i vedligeholdelse

Udover at gulvet skal være stærkt, er det naturligvis vigtigt for langt de fleste virksomheder, at det også er et gulv, som er nemt at vedligeholde.

Dette skyldes de hygiejniske forhold, som naturligvis skal være i orden i et miljø, hvor der går mange medarbejdere og hvor der kan komme kunder på besøg. Desuden er det med til at holde gulvet pænere og gøre det mere sikkert, fordi skidtet fjernes fra overfladen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Hvilke årgange betragtes som de bedste for champagne og hvorfor?

Champagne er ikke bare en drik, det er oftest et symbol på fejring, elegance og luksus. Ikke alle champagner er skabt ens, og bag hver flaske ligger en historie om omhyggeligt håndværk og særlige årgange. I denne artikel kan du læse om champagneårgange og hvilke årgange der betragtes som de bedste, og hvorfor de er […]

Read More
Uncategorized

Hvad skal du bruge en tote-bag til? – Praktiske anvendelser og fordele

Har du nogensinde overvejet at bruge en tote-bag? En tote-bag er en alsidig taske, der kan bruges til en række forskellige formål. Den er let at bære rundt på og kan rumme alt fra dagligvarer til bøger og elektronik. En af de største fordele ved en tote-bag er dens holdbarhed og genanvendelighed. I modsætning til […]

Read More
Uncategorized

Escape roomets historie

Oprindelsen af escape rooms kan spores tilbage til tidligt 2000’erne i Japan, hvor de først opstod som en form for underholdning og teambuildingaktivitet. Den første kendte escape room blev skabt af Takao Kato, der åbnede “Real Escape Game” i Kyoto i 2007. Ideen blev inspireret af “escape the room” computerspil, hvor spilleren skal løse gåder […]

Read More