3 gode råd til dig, der skal finde nyt industrigulv

Det er ikke nødvendigvis nogen nem beslutning, når der skal findes et nyt gulv til virksomheden. Gulve i denne størrelsesorden, som ofte skal dække rigtig mange kvadratmeter i showrooms, fabrikshaller eller produktionsmiljøer, hvilket betyder, at der bliver tale om en investering af en vis størrelse. Derfor kommer her 3 gode råd, som er vigtige at have med i overvejelserne, når man bestiller et industrigulv til virksomheden.

Match budget med gulvtypen                                                                                    

Der findes mange forskellige former for industrigulve. Gulvene kommer i mange forskellige kvaliteter, og hvis du skal tænke i design, kan det risikeres, at gulvene bliver noget dyrere. Derfor er det en god idé allerede fra start af at sætte sig fast på en gulvtype, der matcher det beløb, man har til rådighed.

Man kan naturligvis ende i en situation, hvor man er nødt til at investere en smule mere for at få det helt rette gulv. F.eks. kan der være krav til holdbarheden, hvis man skal bruge det til en fabrik eller et produktionsområde.

Find de rette features

Dit nye industrigulv behøver ikke nødvendigvis at være helt standard og ’kedeligt’ – medmindre det er det behov, I har. Industrigulve kan dog også fås med egenskaber som f.eks. øget skridsikkerhed, hvor gulvet lægges med en grovere overflade, som kan gribe i skoen, selv hvis der ligger vand på overfladen.

I nogle tilfælde kan de også være værd at undersøge muligheden for f.eks. at få indarbejdet sit logo i gulvets design, hvis det er en vigtig ting for virksomheden og dens brand.

Husk at tænke i vedligeholdelse

Udover at gulvet skal være stærkt, er det naturligvis vigtigt for langt de fleste virksomheder, at det også er et gulv, som er nemt at vedligeholde.

Dette skyldes de hygiejniske forhold, som naturligvis skal være i orden i et miljø, hvor der går mange medarbejdere og hvor der kan komme kunder på besøg. Desuden er det med til at holde gulvet pænere og gøre det mere sikkert, fordi skidtet fjernes fra overfladen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Hvorfor flere mennesker vælger at rejse alene for wellness

Fra egenomsorg til selvopdagelse, Solo Spa Retreats tilbyder en unik og transformerende oplevelse   I dagens tempofyldte verden søger folk i stigende grad måder at koble af fra hverdagens stress og jag og fokusere på deres sundhed og velvære. Solorejser er blevet en populær måde at gøre netop det på, og spaophold er et af […]

Read More
Uncategorized

Kvinder og smykker

Smykker til kvinder   Kvinder har altid haft en stor fascination af smykker og har brugt det som et udtryk for deres personlighed og stil. Derfor er der sket en stor stigning i efterspørgslen af smykker til kvinder, som kan købes til enhver anledning. Dette blogindlæg vil gennemgå trendy smykker til enhver anledning, fordelene ved […]

Read More
Uncategorized

Sprogløsninger din virksomhed kan gøre brug af

Har din virksomhed brug for at nå ud til et internationalt publikum? Eller har I samarbejdspartnere eller kunder fra forskellige lande? I så fald kan det være en god idé at tænke over, hvordan I kan kommunikere på flere sprog for at nå ud til flere mennesker. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af […]

Read More